.

.

Goutoports Закачалка за хавлии за Баня, Стенен Държач за Кърпи за ръце, Кухненски Метален Държач за 6 Куки, Аксесоари за Хидромасажна вана, Нержавеющие и водоустойчив (че?

Goutoports Закачалка за хавлии за Баня, Стенен Държач за Кърпи за ръце, Кухненски Метален Държач за 6 Куки, Аксесоари за Хидромасажна вана,

BGN 7.20

Брой продукти
На склад

【Чудесен титуляр за полотенцесушителя Goutoports】 Размер : 16 x 6 x 1,2 инча (разстоянието между куки 2,2 инча)Изработен е от неръждаема стомана, предпазва от корозия или ръжда, достатъчна дебелина, здрав, не се огъват и не се разграждат с течение на времето. 【Достатъчно разстояние, за кърпа или халат】 С 6 куки, дизайн на открито куката позволява лесно да се съхранява и е отстранена.Разстояние между куки 2,2 инча, повече място за хавлии за басейн, или за връхни дрехи, така че не се притеснявайте, че разстоянието между тях е твърде малко, за да изсъхне. 【Лесна инсталация и спестяване на пространство】 В комплекта Goutoports влизат закачалка за кърпи и винтове.можете лесно да инсталирате закачалка за хавлии в банята.На нея може да се мотае, хавлии с различни размери, хавлия, бански, чадър, палто, риза, чанта, ключове или други неща. 【Закачалка за кърпи за декора на стените на банята】 Случаи на живота си : Закачалки за кърпи са подходящи за всяко пространство, където са необходими висящи предмети, като баня, кухня, детска стая, хол, спалня и др . 【Опаковка Goutoports】 Картонена опаковка, предотвращающая деформация на продукта при огъване, може да бъде дарение на приятелите си като подарък.Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас, ние навреме ще се разберем с това за вас.

Други функции

Най-добри сделки