.

.

Интелигентен ключ Finder Локатор Безжичен Анти-Изгубен Сензор на аларменото Устройство за Деца Кола в Чантата си Домашни Любимци Багажа Телефон Селфи Затвор Напомня?

Интелигентен ключ Finder Локатор Безжичен Анти-Изгубен Сензор на аларменото Устройство за Деца Кола в Чантата си Домашни Любимци Багажа

BGN 7.74

Брой продукти
На склад

Батерията е пълнаСъвместими устройства на Android и i OS.Начин на управление : дистанционно.Следете за моите ценности с помощта на този комплект от 5 Bluetooth-ключодържатели, синьо, розово, зелено, черно и бяло. [Размер] Всеки етикет защитена от загуба е с размери приблизително 2 x 1,2 x 0,4 инча и тежи само 0,42 грама, което го прави лесен и удобен за носене. [Батерия] Устройство за търсене на ключове идва с 1 батарейкой CR2032 в комплекта, така че можете да го използвате директно от кутията. [Система] Съвместим с устройства с Android и i OS, key finder може да се управлява дистанционно, с помощта на приложения i Searching / Kindelf, което улеснява намирането на изгубени предмети. [Характеристики] Key finder изпълнява функцията на дистанционно управление на затвора на камерата на вашия телефон, като ви позволява да се правят снимки от разстояние.

Други функции

Най-добри сделки