.

.

Реколта Етикети, 100шт Ретро Момиче Sailor Jerry Набор от Стикери за възрастни, Водоустойчив Винил Ретро-Етикети за момичета за лаптоп, Бутилка за Вода, Гидрофляга, Автомо?

Реколта Етикети, 100шт Ретро Момиче Sailor Jerry Набор от Стикери за възрастни, Водоустойчив Винил Ретро-Етикети за момичета за лаптоп, Бутилка

BGN 4.79

Брой продукти
На склад

【Материал : PVC винил Размер】 1,4-2,1 инча. 100шт ретро пинап момиче на моряка Джери етикети пакет. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ 100% винил】Те е водоустойчив, защита от слънцето, не мачкам и произведени от висококачествен винил и мастило, водоустойчив филм W.0 и безпроблемна лепило 2500 CPS.Стикери могат да се стик няколко пъти, и след отстраняване на не остава и следа. 【Залепете навсякъде】 Е идеална за декорация на бутилки с вода, чаши, преносими компютри, раници, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, велосипеди, упражнения мотори, спални, правилата на своята практика, велосипед, мотоциклет, каране на сноуборд.Не се колебайте да персонализирате своите неща, придавайте сияние на вашата индивидуалност!. 【Най-добрите подаръци за възрастни】 най-добрите подаръци за възрастните, приятели, за декорация със собствените си ръце.най-доброто украшение на луксозни кутии и пури в ограничени бройки неща.Вземете етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа в МОМЕНТА!. 【Удовлетворенный услуги】 Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако срещнете някакви проблеми с продукта, моля уведомете ни.ние ще направим всичко възможно, за да се реши този проблем и дори да приеме замяна или връщане на парите. 【Материал : PVC винил. Размер】 1,4-2,1 инча. 100шт ретро пинап момиче на моряка Джери етикети пакет. 【СВЕРХПРОЧНЫЙ 100% винил】Те е водоустойчив, защита от слънцето, не мачкам и произведени от висококачествен винил и мастило, водоустойчив филм W.0 и безпроблемна лепило 2500 CPS.Стикери могат да се стик няколко пъти, и след отстраняване на не остава и следа. 【Залепете навсякъде】 Е идеална за декорация на бутилки с вода, чаши, преносими компютри, раници, скейтбордов, багаж, превозни средства, брони, велосипеди, упражнения мотори, спални, правилата на своята практика, велосипед, мотоциклет, каране на сноуборд.Не се колебайте да персонализирате своите неща, придавайте сияние на вашата индивидуалност!. 【Най-добрите подаръци за възрастни】 най-добрите подаръци за възрастните, приятели, за декорация със собствените си ръце.най-доброто украшение на луксозни кутии и пури в ограничени бройки неща.Вземете етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа в МОМЕНТА!.

Други функции

Най-добри сделки