.

.

Стръмен каишка за мобилен телефон: Ключодържател, ключодържатели ключодържател, идентификационни значки: Подвижни шийни колани с быстроразъемными катарами, Сигу?

Стръмен каишка за мобилен телефон: Ключодържател, ключодържатели ключодържател, идентификационни значки: Подвижни шийни колани с быстроразъемными

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

✅【Висококачествени материали】 Подвижна каишка е изработена от висококачествени тъкани и здрава ключалкатаКаишка от премиум-клас прави на шийката на каишка не само мека и гладка кожа, но и издръжлив и лесен.Удобно за носене на врата и лесни за почистване. ✅【Изискан дизайн】 Каишка за ключодържател разработен с ергономичен дизайн и е оборудван с быстросъемными се подкосиха.Уникален дизайн гарантира, че шийката на каишка могат да се носят с всякакви дрехи, осигуряване на лесен достъп до по предмети като ключове, телефон, портфейл, лична карта и т. ✅【Здрава и сигурна подвижна закопчалката】 Този сладък каишка с трайна и безопасна подвижни катарама осигурява бързо расстегивание и лесен достъп до теми.Можете лесно и бързо самостоятелни елементи от дантела в случай на извънредна ситуация, без да махате целия кабел изцяло. ✅【Широк спектър от приложения】 Този стилен каишка е много подходящ за ключове, телефон, икони, портфейли и други аксесоари : идеален за жени, мъже, учители, студенти, работници и служители : Широко се използва за пътуване до работа, пазаруване, пътуване и ежедневие.Доведете повече удобства в живота си. ✅【Удобен и е идеален подарък】 Този подвижна каишка този елегантен, модерен и лесен за използване.Той е безвреден за кожата и позволява да се чувствате уютно по цял ден на работа или други дейности.Много е идеален за родители, деца, приятели, колеги, студенти, учители и т., Като идеален и впечатляващ подарък, добре е подходящ за Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден, Великден, изразяване на благодарност, Коледа и Нова година.Какво ще получите ?.Опаковка : 1 опаковка с дължина 7 сантиметра, ширина 2,8 инча, дебелина 0,7 инча.Дълъг маточната каишка : 1 бр, с дължина 19,5 инча, ширина 0,78 инча, дебелина 1 мм. Кратък каишка за китката : 1 бр, с дължина 8,8 инча, ширина 0,78 инча, дебелина 1 мм. Ключодържатели за ключове : 2 бр., външен диаметър 2,5 виж Безопасна отколовшаяся обтегач : 1 бр, с дължина 2,75 инча.Широко се използва за пътуване до работа, пазаруване, пътуване и ежедневие.Доведете повече удобства в живота си.Каишка за ключодържател изработен от висококачествен полиэстерового каишка, висококачествена кожа, метална закопчалка и пръстени за ключове.Каквато и да е дълъг ремък на врата или кратък каишка на китката, всички те ультрамягкие, издръжлив, лек, стилен, полезни и приятно се усеща на кожата.

Други функции

Най-добри сделки