.

.

Опаковка биологичен ориз NUGGLEBUDDY Влажни Heat & Aromatherapy за микровълнова печка. Fabric Live~Laugh-Love е с аромат на СЛАДКА ЛАВАНДУЛА. СТРАХОТНА ИДЕЯ ЗА ПОДАРЪК! Вижте много други се

Опаковка биологичен ориз NUGGLEBUDDY Влажни Heat & Aromatherapy за микровълнова печка. Fabric Live~Laugh-Love е с аромат на СЛАДКА ЛАВАНДУЛА.

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Външен вид от 100% висококачествен памукНапълно в лигавицата.Конструкция с двоен шев.Всички биологични Зърнени храни, билки и билкови съставки.Чисти етерични масла и естествени Аромати.Много добре обмислена, полезна и уникална идея за подарък.Красиво опаковани!.Допринася за естествена релаксация и спокоен сън.Ще се чудите как сте Някога сте Живели Без Това!.СЛАДКА ЛАВАНДУЛА : Предимствата на ароматерапията : романтична, успокояваща и поднимающая настроение.A 'Nuggle Buddy - това е набор от приблизително 10 х 13 см, който може да се затопли в микровълнова фурна под формата на възглавнички, изработени от 100% памучен плат premium-клас и напълно обвивка муслином премиум-клас.Всеки "Nuggle Buddy" е изпълнен с 40 унции на биологично отглеждани на Зърна, Треви и растителни съставки.Тази смес е добре напоена с натурални ароматизаторами и 100% чисти етерични масла.Всеки аромат, който Nuggle Buddy, е специално разработен, за да отпуснете тялото, да повдигне Духа и да успокои Душата!Кажи "ЗДРАВЕЙ" на своя НОВ най-добър ПРИЯТЕЛ!.

Други функции

Най-добри сделки