.

.

Удължител обхвата на Wi-Fi TP-Link AC1200 (RE330), на площ от 1500 кв. метра и 25 устройства, двойна лента усилвател на безжичен сигнал, интернет-ретранслатор, 1 Ethernet порт (обновена)

Удължител обхвата на Wi-Fi TP-Link AC1200 (RE330), на площ от 1500 кв. метра и 25 устройства, двойна лента усилвател на безжичен

BGN 8.66

Брой продукти
На склад

Удължител обхвата на Wi-Fi RE330 Кратко ръководство за инсталиранеУдължител обхвата на Wi-Fi RE330 Кратко ръководство за инсталиране.Отстранете зона слаб сигнал с покритие само за домашно Wi-Fi интернет. Двухдиапазонное връзка Wi-Fi с честота 2,4 Ghz (300 Mbps) и на 5 Ghz (867 Mbps) осигурява по-стабилна работа на безжичната мрежа.Създава клетъчната мрежа чрез свързване към рутер TP-Link One Mesh за да се гарантира гладкото покритие на цялата къща.Адаптивен избор на път – се свързва автоматично към най-бързия път за свързване към рутера и работи с максимална скорост.Високоскоростен режим – увеличава скоростта чрез използване на един ленти Wi-Fi интернет, като избраната магистрала, идеален за стрийминг на HD формат и игри.Режим точка за достъп – създаване на нова точка за достъп Wi-Fi, за да разширите възможностите на вашия кабелната мрежа с помощта на Wi-Fi.

Други функции

Най-добри сделки