.

.

Магически Мравки 3D Изскачащи Картички за майките и Бащите, Поздравителна Картичка за рожден Ден на мама и татко (Баскетбол)

Магически Мравки 3D Изскачащи Картички за майките и Бащите, Поздравителна Картичка за рожден Ден на мама и татко (Баскетбол)

BGN 8.39

Брой продукти
На склад

? Високо качество - карти Magic Ants са изработени от висококачествена хартияТой е изработен по технология за лазерно рязане, отличава се с фина обработка и високо качество. ?Аксесоари - Всплывающая картичка идва с пощенска картичка за водене на бележки, обработени по метода на горещо щамповане, плик-координатор и красива стикер върху плик. ? Многократно използване - Изразете вашата любов към майка или баща с помощта на тези красиви 3d картички за деня на майката, деня на бащата или рожден ден.Тази пощенска картичка - добрият начин да пожелая на майка и татко. ? Ефект на изненада - малка картичка за бележки, върху която може да напише своето послание.Тази картичка незабываема за получателя. ? Идеи за дизайн на Картичка не е предназначена за мама или татко. ? Високо качество - карти Magic Ants са изработени от висококачествена хартия.Той е изработен по технология за лазерно рязане, отличава се с фина обработка и високо качество. ?Аксесоари - Всплывающая картичка идва с пощенска картичка за водене на бележки, обработени по метода на горещо щамповане, плик-координатор и красива стикер върху плик. ? Многократно използване - Изразете вашата любов към майка или баща с помощта на тези красиви 3d картички за деня на майката, деня на бащата или рожден ден.Тази пощенска картичка - добрият начин да пожелая на майка и татко. ? Ефект на изненада - малка картичка за бележки, върху която може да напише своето послание.Тази картичка незабываема за получателя. ? Идеи за дизайн на Картичка не е предназначена за мама или татко.Предимства на карти Magic Ants : 1. карти Magic Ants са изработени от висококачествена и екологично чиста хартия.Вие спокойно можете да им даде своите приятели и семейството си. 2, Хартия на листа картички лесно да се пише, и на една пощенска картичка, много празни места, за да може да изразите своите пожелания и поздравления за рожден ден. 3, Ние сме фирма за производство на поздравителни картички, интегрирующей производство и дизайн.Всички наши стоки са подложени на строга проверка на качеството преди доставката. Можете да се насладите на безопасни и безгрижни пазаруването в нашия магазин.Можете да получите пълно възстановяване, ако вашите карти имат някакъв недостатък, или от тях не сте доволни. 5, Марката Magic Ants - вашият най-добър избор за поздравителни картички.

Други функции

Най-добри сделки