.

.

4 Бр. Помпоны за Черлидинга, Метални Помпоны за Мажоретките с Дръжка за Детски Партита, Танцови Поздрави, Спортни игри, Отборен дух, Поздрав (Синьо Голям)

4 Бр. Помпоны за Черлидинга, Метални Помпоны за Мажоретките с Дръжка за Детски Партита, Танцови Поздрави, Спортни игри, Отборен дух, Поздрав

BGN 20.00

Брой продукти
На склад

Лентата помпонов за черлидинга е направена от PET пластмаса, траен и мек, не боли, пръстите на ръцете и няма да паднеШироко приложение : идеален за училищните спортни срещи и мачове стадиона, танци, партита, празнуване на празници, фестивални прояви, сценичното представяне и т. Помпоны за мажоретките с дръжка леки и пухкави, идеални за деца и възрастни.Ярки метални цветове правят помпоны за черлидинга лъскави и привлекателни, те лесно подбадривать зрители и играчи.Пратката включва : 4 х помпонов за черлидинга; дължина на дръжките : прибл.6,5 виж Лента помпонов за черлидинга е направена от PET пластмаса, траен и мек, не боли, пръстите на ръцете и няма да падне.Широко приложение : идеален за училищните спортни срещи и мачове стадиона, танци, партита, празнуване на празници, фестивални прояви, сценичното представяне и т. Помпоны за мажоретките с дръжка леки и пухкави, идеални за деца и възрастни.Ярки метални цветове правят помпоны за черлидинга лъскави и привлекателни, те лесно подбадривать зрители и играчи.Пратката включва : 4 x помпоны за черлидинга; дължина на дръжките : прибл. помпоны за черлидинга пластмасови помпоны за чирлидеров с дръжка-скиптър за партита, танци, спортни игри Характеристики : Помпоны за чирлидеров леки и пухкави, лентата е мека и да я лесно отвалить В средата на помпонов за чирлидеров има дръжка, подходяща за деца и взрослыхяркие метални цветове правят помпоны за чирлидеров лъскави и привлекателни Широко приложение : помпоны за чирлидеров може да се използва по време на партита , спортни игри и фестивални събития Спецификация : Тегло : 80 g Цвят : червено Материал : PET пластмаса Опаковка включва : 4 помпона за черлидинга.

Други функции

Weight:
80g
Color:
red
Material:
PET plastic
Package includes:
4 x cheerleading pom poms :
Най-добри сделки