.

.

KElofoN Travel jewelry Organizer Калъф за бижута за Пътуване, в Ковчег за бижута, Малка Кутия-Органайзер за бижута за Момичета, Жени (черен)

KElofoN Travel jewelry Organizer Калъф за бижута за Пътуване, в Ковчег за бижута, Малка Кутия-Органайзер за бижута за Момичета, Жени (черен)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Преносима】 Многофункционална пътна ковчег за бижута лесно се побира в дамска чанта и е с малко тегло, отивате на екскурзия или по работаРазмер 3,94 х 3,94 х 1,97 инча, 4,23 унция. 【Всичко НА ЕДНО място】 Тази кутия-органайзер за бижута за пътуване включва 3 куката за колиета, еластичен джоб и 4 отделни отделения за съхранение на часовници, колиета, пръстени, обици, червило, обици и други малки скъпоценни бижута. 【Високо качество】 Външен вид висококачествена водоустойчива кожа приятен на допир.Вътре в фланела лигавицата, се затваря за гладка ципа, за да защити вашите бижута от външни въздействия. 【Компактност】Компактен корпус калъф за бижута за пътуване е много подходящ за ежедневна употреба и пътувания.Това ще поддържа у вас весело и добро настроение по време на пътуване. 【Като различен подарък】 : е Опакован в елегантна подарък кутия.ИДЕАЛЕН подарък за момиче, жена или семейство за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св.Също така, ако имате някакви въпроси, моля, кликнете върху бутона да Попитам.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Така че, моля, бъдете сигурни в покупката!. 【Преносима】 Многофункционална пътна ковчег за бижута лесно се побира в дамска чанта и е с малко тегло, отивате на екскурзия или по работа.Размер 3,94 х 3,94 х 1,97 инча, 4,23 унция. 【Всичко НА ЕДНО място】 Тази кутия-органайзер за бижута за пътуване включва 3 куката за колиета, еластичен джоб и 4 отделни отделения за съхранение на часовници, колиета, пръстени, обици, червило, обици и други малки скъпоценни бижута. 【Високо качество】 Външен вид висококачествена водоустойчива кожа приятен на допир.Вътре в фланела лигавицата, се затваря за гладка ципа, за да защити вашите бижута от външни въздействия. 【Компактност】Компактен корпус калъф за бижута за пътуване е много подходящ за ежедневна употреба и пътувания.Това ще поддържа у вас весело и добро настроение по време на пътуване. 【Като различен подарък】 : е Опакован в елегантна подарък кутия.ИДЕАЛЕН подарък за момиче, жена или семейство за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св.Също така, ако имате някакви въпроси, моля, кликнете върху бутона да Попитам.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Така че, моля, бъдете сигурни в покупката!.Пътуване бижута организатор на пътуването бижута калъф кутия за бижута малки бижута организатор кутия за жени и момичета.

Други функции

Най-добри сделки