.

.

DOITOOL Инструментален Кука Инструмент Организация Рафтове за съхранение на Инструменти, Закачалка За Ключове на Притежателя на Стените Куки Органайзер за Верстака ?

DOITOOL Инструментален Кука Инструмент Организация Рафтове за съхранение на Инструменти, Закачалка За Ключове на Притежателя

BGN 6.99

Брой продукти
На склад

СтоманаДържач за инструменти за монтиране на стена : Органайзер за инструменти pegboard е изработен от стоманени материали, здрав и издръжлив, може да се използва постоянно.Организация на съхранение в плевнята : Преносима, сверхпрочная, лесен за използване, лесен за инсталиране и демонтирането, използване и съхранение.Организация на гаража : Изработени от надеждна стомана материал, багажник за инструменти за лесно проржаветь или повреди, се изисква време за използване.Стелажи за инструменти на стените на гаража : Органайзер за инструменти pegboard е лесен за инсталиране и премахване по всяко време, е прост и практичен.Органайзер за бараката : Проектиран с висока носеща способност, подходящ за съхранение шестоъгълни ключове, гаечных инструменти.Пратката включва 1 х стойка за клечки за дрехи Характеристики -Размер : 10,50 X9,10 X2,50 см/4,13 X3,58 X0 държач за инструменти за монтиране на стена. -Цвят : сребрист рафтове за съхранение на инструменти -Материал : Инструменти от стомана, с монтиран на стената рафтове за инструменти pegboard е подходяща за организация на вашите гаечных ключове с минимално пространство в органайзер за гаечных ключове. -Органайзер за инструменти pegboard е лесен за инсталиране и премахване по всяко време, лесен и практичен държач за инструменти на стената. -Органайзер за инструменти pegboard е изработен от стоманени материали, здрав и издръжлив, може да се използва на работния плот. -Проектирани с висока носеща способност, подходящ за съхранение шестоъгълни ключове, гаечных инструменти и т. -Направете всичко ръчни инструменти в помещенията. по-подреден и чист, лесно да ги намерите при необходимост в органайзерах за работилница и склад.Информация за продукта Стелаж за инструменти, Изработен от стоманени материали, е достатъчно устойчив за продължителна употреба, трайна и лесна за инсталиране.държач за инструменти сверхпрочный, удобен за съхранение на гаечных ключове, инструменти и т. любителите на модели за организация на гаража и съхранение и механика. органайзер за гаечных Дръжте ключовете си на ръчни инструменти в ред, и те са лесни за намиране на стената от пинто дъски.

Други функции

Най-добри сделки