.

.

Лента с принтом Лапи HUIHUANG, Сатен Лента за Кучешки Кости, Черно-Бяла Лента в Асортимент, 3/8 Инча, 5/8 инча, 10 Роли, 50 Ярда, Асорти Ленти за Бродерия, Вечерни Аксесоари, за ?

Лента с принтом Лапи HUIHUANG, Сатен Лента за Кучешки Кости, Черно-Бяла Лента в Асортимент, 3/8 Инча, 5/8 инча, 10 Роли, 50 Ярда,

BGN 6.80

Брой продукти
На склад

? Лентата включва? 10 различни стилове, на 5 ярда всеки стил на дължина двустранен сатен лента плътен бял цвят с ширина 3/8 инча, двустранен сатен лента плътен черен цвят с ширина 3/8 инча, бяла лента с ширина 3/8 инча с точка черна лента с ширина 3/8 инча с точка, бяла лента с ширина 3/8 инча с лапой, черна лента с ширина 3/8 инча с лапой, бяла лента с ширина 3/8 инча с лапой кост и черна лента с ширина 3/8 инча с лапой кост и черна лента с ширина 3/8 инча с лапой любовта, бяла лента с ширина 5/8 инча с надпис let ' s paw-ty, черна лента с ширина 5/8 инча с принтом любов. ? Размер ? Лента с ширина 2, ширина 3/8 инча с 8 ролята, ширина 5/8 инча с 2 ролята.Всяка ролка лента на лапа е с дължина 5 метра, а само на 50 метра. На разположение разнообразие от модели на ленти за всички ваши работи и декор. ? Материал ? Този набор от различни ленти за кучешки лапи изработен от 100% полиэстерового атласного материал с гладка и луксозни повърхност.Цвят на лентата за бродерия paw тънки, както е показано на фигура и добре защитени найлонова торбичка, за да се лента остава чиста. ? Прилагането на ? Лента с модел под формата на лапи със собствени отпечатъци от кучешки лапи, сладък куче кости, шарките на полка точки украсят вашата парти с участието на кучешки лапи, рожден ден в кучешки теми и други занаяти.Тесни ленти-крака са идеални за опаковане на подаръци, декорация на кутии, цветни аранжировки, декорация на вази, производство на бантов и банери за партита.Добавете блясък и драмата на всеки проект. *** Ако продуктът не отговаря на вашите очаквания, ние можем на 100% да възстанови стойността на покупката. ? Лентата включва? 10 различни стилове, на 5 ярда всеки стил на дължина. двустранен сатен лента плътен бял цвят с ширина 3/8 инча, двустранен сатен лента плътен черен цвят с ширина 3/8 инча, бяла лента с ширина 3/8 инча с точка черна лента с ширина 3/8 инча с точка, бяла лента с ширина 3/8 инча с лапой, черна лента с ширина 3/8 инча с лапой, бяла лента с ширина 3/8 инча с лапой кост и черна лента с ширина 3/8 инча с лапой кост и черна лента с ширина 3/8 инча с лапой любовта, бяла лента с ширина 5/8 инча с надпис let ' s paw-ty, черна лента с ширина 5/8 инча с принтом любов. ? Размер ? Лента с ширина 2, ширина 3/8 инча с 8 ролята, ширина 5/8 инча с 2 ролята.Всяка ролка лента на лапа е с дължина 5 метра, а само на 50 метра.

Други функции

Най-добри сделки