.

.

Играчки за Катерене Хамстер Fhiny, 2-Слойная Дървена Платформа за Практикуване на Моста, Подвесная Детска Площадка, Клетки, Аксесоари, Дървени детски Играчки за Дъвче?

Играчки за Катерене Хамстер Fhiny, 2-Слойная Дървена Платформа за Практикуване на Моста, Подвесная Детска Площадка, Клетки, Аксесоари,

BGN 10.38

Брой продукти
На склад

【Естествени материали】 : Детска площадка за хамстери е изработена от натурален ябълков дърво и шперплат, които по естествен начин изсъхва и има аромат на дърво, да убедят вашия хамстер лазать и дъвчеПълно задоволяване на нуждите на дъвкане. 【2-слойный дизайн】 : Детска площадка за хамстери се състои от дървени крак, огради и платформи.Можете да поставите върху платформата на закуски или играчки, които се харесват на повечето хомякам. над парапет, предвидени са отвори за закачане на леки закуски, които обичат да имат хамстери. 【Играчки за катерене от скука】 : В играчка за катерене хамстер се използва необработанная дървесина, както и пухкави домашни любимци със сигурност може да се дъвче, докато отговарят на нуждите на шлифовании на зъбите.Когато трябва за кратко време да излезе на улицата, вашият хамстер може радостно да играят и да разсее скуката. 【Лесен монтаж】 : Събиране на хомячьи мостове и платформа за вашия хамстер - това е забавно.Подвесная конструкция, монтирана на клетката, е стабилна и на нея не е лесно да падне.За вашето удобство. всеки продукт се предлага с аксесоари за винтового монтаж. 【Широко приложение】 : Дървена платформа за хамстери размер на 13,4 х 6,7 х 13,4 инча (34 х 17 х 34 см), те могат да лазать, да се крият, да играят и да се мъча по нея, подходящи за малки домашни любимци, като джудже хомячки, хамстер и така нататък. Забележка : Продуктът съдържа железни жици, винтове, тези, които възразяват, избират внимателно. 【Естествени материали】 : Детска площадка за хамстери е изработена от натурален ябълков дърво и шперплат, които по естествен начин изсъхва и има аромат на дърво, да убедят вашия хамстер лазать и дъвче.Пълно задоволяване на нуждите на дъвкане. 【2-слойный дизайн】 : Детска площадка за хамстери се състои от дървени крак, огради и платформи.Можете да поставите върху платформата на закуски или играчки, които се харесват на повечето хомякам. над парапет, предвидени са отвори за закачане на леки закуски, които обичат да имат хамстери. 【Играчки за катерене от скука】 : В играчка за катерене хамстер се използва необработанная дървесина, както и пухкави домашни любимци със сигурност може да се дъвче, докато отговарят на нуждите на шлифовании на зъбите.Когато трябва за кратко време да излезе на улицата, вашият хамстер може радостно да играят и да разсее скуката.

Други функции

Най-добри сделки