.

.

Ножици за Кожичките AOMIG, Ножица за нокти с Извито Острие от неръждаема Стомана, Ножици за Вежди за жени, Универсални Малки Нокти Ножици за нокти, Вежди, Мигли, Коса в ?

Ножици за Кожичките AOMIG, Ножица за нокти с Извито Острие от неръждаема Стомана, Ножици за Вежди за жени, Универсални Малки Нокти Ножици

BGN 4.26

Брой продукти
На склад

【Висококачествени градинарски ножици за грижа за косата】 Тези ножици за кожичките на ноктите и косата са изработени от хирургическа неръждаема стомана, изключително здрав и издръжливЗаоблен дизайн прави нокторезачки по-точни под всякакви ъгли и форми.Това е задължително средство за грижа както за жени, така и за мъже. 【Многоцелеви】 Освен за маникюр или педикюр ноктите на ръцете и краката, нокторезачки и може да се използва за премахване на сухо, мъртвата кожа, почистване на брадата или се грижат за миглите и веждите. 【Точно рязане】 Нашите ножици за кожичките имат по-прецизно острие, отколкото евтини и нокторезачки, която осигурява по-стабилни, гладки и прецизни разрези и резитба.Малки ножица с остри директни съвети са подходящи не само за подстригания ноктите, веждите, космите на носа и т., Но са също много подходящи за бродерия, декупажа, шевни и дребни детайли или артистичен. 【Ергономичен дизайн】 Заоблен дизайн на острието маникюрных ножица осигурява по-добра видимост и точността, държейки ръката си в удобна позиция.Големи заоблени дупки за пръстите на маникюрных ножица осигуряват сцепление и контрол без тесни точки, което повишава безопасността и ефикасността. 【Лесно почистване】 Острие ножици за вежди с огледално покритие е фино полирани и много гладко, лесно за почистване и съхранение.Можете да измиете тези ножици за кожичките, когато това е необходимо, без образуване на ръжда.След почистване, задължително избършете подсушете с хартиена кърпа.

Други функции

Най-добри сделки