.

.

Anncus Креативна Бързо Риза, Дрехи, Сгъваема Дъска, Папка За организиране на Дрехи, Раница За Пътуване, Тениска, Документ, Органайзер за Домашен кабинет, 10 бр.

Anncus Креативна Бързо Риза, Дрехи, Сгъваема Дъска, Папка За организиране на Дрехи, Раница За Пътуване, Тениска, Документ, Органайзер

BGN 16.69

Брой продукти
На склад

Капацитет : 45 л Брой решетки : 10. Продукт : Органайзер за дрехи.Материал : Пластмаса.Система на организатор на дрехи Характеристики на опростена система за организация на дрехи?Сбогом, сбогом мръсни щайги и изгубени ризи!позволява леко и достъпно за сгъване на дрехи и дори се опира неща от средата, без нарушаване на реда в купчина.Пътуване без бръчки ?оказва се здрав органайзер за пътуване.Сгъваема система организаторите внимателно поставени в своя куфар, за дрехите не скомкалась и не помялась.Не е необходимо да разопаковам нещата!Бързо сгъване на бельо? това също е сгъваем модел.Всеки здрав пластмасов органайзер ви позволява да добавяте, опаковат и подреждат бельо цялото семейство в чист равни купчини, разположени са толкова високо, колкото ви е необходимо.Безкрайни офис рафта ?Документи порази вашата маса? това е компактен настолен органайзер ?, заема точно толкова място, колкото книжа, които са пуснали на всяка чист, свързан рафт.Перфектно планиране на патрул? система организаторите може да побере дрехи през целия ден.Да се улесни живота на децата си (и себе си), чрез комбиниране на подходящи съоръжения, за да ги вземе със себе си всяка сутрин в нужда в училище.Нормален размер на 12? широчина х 14? дължина х 2 инча височина е Изработен от рециклирана пластика1.Ние приемаме само Pay Pal. Ние изпращаме продукта на вашия адрес e Bay или Paypal.Моля, уверете се, че вашият адрес e Bay и Paypal е указана правилно, преди да се извърши плащане. Ние изпращаме продукта на вашия адрес e Bay или Paypal.Моля, уверете се, че вашият адрес e Bay и Paypal е указана правилно, преди да плати. Време за доставка зависи от дестинацията и други фактори. Международни купувачи, моля, обърнете внимание : b. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите.Характеристики на продукта : Капацитет : 45 клетки Количество : 10Продукт : Органайзер за дрехи и Стил : Европейският Материал : пластмаса.

Други функции

Най-добри сделки