.

.

Набор от Clinique Shut Eye Essentials Set - Включва Мицеллярные почистване кърпички Дяволите изход, почистващ балсам и крем Всичко за очите.

Набор от Clinique Shut Eye Essentials Set - Включва Мицеллярные почистване кърпички Дяволите изход, почистващ балсам и крем

BGN 9.56

Брой продукти
На склад

Комплектът включва : Мицеллярные почистване кърпички Take The Day Off за отстраняване на грима от лицето и очите (10 кърпички) 0,5 грама / 15 мл Почистващо балсама Take The Day Off за отстраняване на грим. 0,17 унция / 5 мл крем за очи All About Eyes.Какво е това : трио средства за грижа за кожата преди лягане за нощен рестартиране.Какво още трябва да знаете : вие със сигурност ще обикнете това трио на култовата класика за очи.Нанасяйте почистващ балсам за отстраняване на грим "Дяволите почивен ден" в края на нощта, бързо да се разтваря устойчив грим от очите и лицето, а също и слънцезащитен крем.Комплектът включва : Мицеллярные почистване кърпички Take The Day Off за отстраняване на грима от лицето и очите (10 кърпички). 0,5 грама / 15 мл Почистващо балсама Take The Day Off за отстраняване на грим. 0,17 унция / 5 мл крем за очи All About Eyes.Какво е това : трио средства за грижа за кожата преди лягане за нощен рестартиране.Какво още трябва да знаете : вие със сигурност ще обикнете това трио на култовата класика за очи.Нанасяйте почистващ балсам за отстраняване на грим "Дяволите почивен ден" в края на нощта, бързо да се разтваря устойчив грим от очите и лицето, а също и слънцезащитен крем.Какво е това : трио средства за грижа за кожата преди лягане за нощен рестартиране.

Други функции

Най-добри сделки