.

.

JUGREAT Стенен Сейф за шкаф с 25 на Ключове с чувствителен на Допир осветление, Електронен Сейф за ключове, Бесключевой Кутия за съхранение на ключове с Пин-код, Надежде?

JUGREAT Стенен Сейф за шкаф с 25 на Ключове с чувствителен на Допир осветление, Електронен Сейф за ключове, Бесключевой Кутия за

BGN 21.49

Брой продукти
На склад

?Най-новият и уникален дизайн интелигентно осветление : този сейф е оборудван с най-новите гуманизированным дизайн осветлениеСлед като отворите кутията с помощта на цифровата клавиатура, ще светне индикатор, дори и в тъмнина ще можете да видите на вътрешните предмети, скрити и безопасни.Когато е отворена вратата на достъпа, я яркостта достига максимална яркост, след което тя бавно се накърняват или и автоматично ще изгасне след 30 секунди. ?Висококачествен стенен сейф е изработен от неръждаема стомана марка 16 с покритие срещу надраскване.Прави целия сейф надежден и дълготраен.Наличието на тежки метални врати повишава коефициента на надеждност на сейфа за ключове.Можете да безопасно да се съхранява ценните си ключовете вътре. ?Универсален : Електронен шкаф за съхранение на ключове с размер 4 x 9,1 x 6,5 инча, идеално брой куки позволява правилното съхранение на ключове.Това е най-идеалният продукт за хотели и магазини за продажба на автомобили. ?2 начина да го отворите: Този запирающийся кутия за съхранение може да се отваря по два начина, което го прави по-гъвкави и удобни за употреба, един от начините е предефиниране на ключове + завъртане на дръжката, а други - персонален код / master-код + завъртане на дръжката.Той работи от четири входящи в комплекта батерии тип АА от 1,5 и оборудван с led индикатор за показване на всяка операция и състоянието на хранене. ? Сигурност и скриване на : нашият сейф е ефективна скрита конструкция, която може лесно да се постави във всяка обстановка.С помощта на четири болта можете да го инсталирате на всяка стена, достатъчно стабилно.

Други функции

Най-добри сделки