.

.

Съвместим с каишка за часовник Fitbit Luxe, Елегантна Гривна с тънка кожена каишка, Мек Взаимозаменяеми гривна за женски фитнес-тракери Fitbit Luxe (черен)

Съвместим с каишка за часовник Fitbit Luxe, Елегантна Гривна с тънка кожена каишка, Мек Взаимозаменяеми гривна за женски фитнес-тракери

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Ние използваме специална технология за оцветяване на лентата не е толкова лесно да избледняватНие имаме различни цветове, които може свободно да се комбинират с различни стилове облекло. [Съвместимост] тесни каишки от естествена кожа, съвместими с часове Fitbit Luxe.Размер на каишка за китката 5,5 "- 8,0" (140 mm-203 mm).Моля, точно измерете размера на китката, преди да купите. [Елегантен стил за жени] Елегантен дизайн в стил на крокодилска кожа за вас, различни цветове по ваш избор.Тесен дизайн каишка за китката, подходящи за различни ежедневни случаи.На разположение три стилни цвята : черно, червено, синьо. [Качествени материали] Кожена гривна за фитнес тракер Fitbit Luxe е изработена от висококачествена естествена кожа със здрава катарама от неръждаема стомана.Материал приятен за кожата, лека, дишаща и издръжлива.Това ще направи вашето носенето на китката за по-удобно.Освен това са лесни за почистване. [Лесна инсталация и стабилна връзка] се инсталира Лесно и се отстранява с часове.Връзката между каишка на часовник е много стабилно.Ние проведохме множество тестове с жак, за да сте сигурни в стабилността на връзката, така че не е нужно да се притеснявате за това, че часовници случайно да падне. [Mailto включва] 1 х черна каишка от естествена кожа за часовници Fitbit Luxe забележка : Просто взаимозаменяеми каишка, часовници в комплекта не са включени. [Съвместимост] тесни каишки от естествена кожа, съвместими с часове Fitbit Luxe.Размер на каишка за китката 5,5 "- 8,0" (140 mm-203 mm).Моля, точно измерете размера на китката, преди да купите. [Елегантен стил за жени] Елегантен дизайн в стил на крокодилска кожа за вас, различни цветове по ваш избор.Тесен дизайн каишка за китката, подходящи за различни ежедневни случаи.На разположение три стилни цвята : черно, червено, синьо. [Качествени материали] Кожена гривна за фитнес тракер Fitbit Luxe е изработена от висококачествена естествена кожа със здрава катарама от неръждаема стомана.Материал приятен за кожата, лека, дишаща и издръжлива.Това ще направи вашето носенето на китката за по-удобно.Освен това са лесни за почистване. [Лесна инсталация и стабилна връзка] се инсталира Лесно и се отстранява с часове.Връзката между каишка на часовник е много стабилно.Ние проведохме множество тестове с жак, за да сте сигурни в стабилността на връзката, така че не е нужно да се притеснявате за това, че часовници случайно да падне.

Други функции

Най-добри сделки