.

.

Koolertron 5,5-инчов LCD Дигитален Микроскоп, 8-Мегапикселова камера за ръчно USB микроскоп с увеличение 1-1000 пъти, 8 led, Акумулаторна батерия, Записване на изхода на изображен?

Koolertron 5,5-инчов LCD Дигитален Микроскоп, 8-Мегапикселова камера за ръчно USB микроскоп с увеличение 1-1000 пъти, 8 led, Акумулаторна

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[55-инчов екран и свързан компютърен микроскоп] : Мента микроскоп е оборудван с 5,5-инчов LCD екран с висока разделителна способност, което осигурява добър обзор за удобство на зрителя. непрекъснатото увеличение на 1-1000 път, се захранва от акумулаторна литиево-йонна батерия или USB. [Записване и изход на изображения и видео] : Този дигитален микроскоп с LCD екран и е снабден с слот за карта Micro SD.Можете да записвате снимки и видео записи, получени по време на наблюдение, картата с памет и да ги извадя. (Карта Micro SD в комплект не е включена, максимална поддръжка на Micro SD 64 G). [Закрепване на конзолата с регулируем ъгъл на наклона] : Вертикални микроскопи имат съществен недостатък, тъй като те се използват в много приложения, като припой за печатни платки, някои малки микрочипове за идентификация на типа, както и метал, както и информация за обекта не е лесно да забележите от отразяване.Видеомикроскоп специално решава проблема с високите отражения.Регулируема по височина поставка ви позволява да регулирате разстоянието между камерата и обекта. [Отлично осветление] : LCD обектив на цифров USB микроскоп с 8 основни led подсветками осигурява отлична ограничаване и максимална яснота, а също така ви позволява да правите снимки или видео запис в най-тъмните места. [Широка подкрепа] : LCD дигитален микроскоп е Идеално място за разглеждане на печатни платки, контрол на качеството, ремонт часа, текстилната промишленост, инспекция на детски образователни институции, биологично наблюдение (не е приложимо към клетките), медицински специалисти, на научните изследователи, насекоми, монети, бижута и марки.Това е идеален подарък за деца, студенти, любители и от други потребители.Камерна микроскопи са много подходящи за тестване на печатни платки, ремонт часа, текстилната промишленост, тестване, обучение за деца, биологични наблюдения (не е приложимо към клетките), изследвания на насекоми, монети, бижута, марки, на растенията; този дигитален микроскоп подходящ за цялото семейство и е най-добрият подарък за възрастни, деца, ентусиасти и на други потребители.Това засилва взаимодействието между хората и микромиром.

Други функции

Най-добри сделки