.

.

Светкавица за фотоапарат Godox V860II-N TTL GN60 с високоскоростна синхронизация 1/8000 s, време рециклиране на 1,5 с, 650 положителни резултати на пълна мощност с литиево-йонна ба?

Светкавица за фотоапарат Godox V860II-N TTL GN60 с високоскоростна синхронизация 1/8000 s, време рециклиране на 1,5 с, 650 положителни резултати

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Вградена акумулаторна светкавица Godox VING TTL V860 II за камерата Godox 24 G wireless X system, висок ръководство номер GN60 и обхват на светкавицата с увеличаване на 20-200.Като основна светкавица, за да стартирате светкавици speedlite като раболепна светкавица за приемане на сигнали speedlite. Време на презареждане до 1,5 и 650 положителни резултати при пълна мощност, литиеви батерии с капацитет 2000 mah осигуряват най-добрата производителност на снимане. Вграден безжичен пренос на Godox wireless X system с подкрепата на 2,4 G осигурява на функцията "всичко в едно" и предаване на разстояние на 100 метра повече.Напълно подкрепя функциите на TTL, поддържа автоматична светкавица с TTL, ръчен светкавицата, високоскоростна синхронизация 1/8000, компенсация на експозицията на светкавицата, блокиране на експонацията на светкавицата, синхронизация на втората завеса, моделиране на флаш и т. Благодарение на многоканальному започне, стабилна предаването на сигнала и чувствителна реакция, може да се използва за стартиране на затвора на камерата, на студийната светкавица и фотовспышки фотоапарат. Godox i-TTL Wireless Flash Trigger X2 T е съвместим с камера, благодарение на многоканальному започне, стабилна предаването на сигнала, чувствителна реакция.Поддръжка на всички камери имат гнездо за синхронизация с КОМПЮТЪР.

Други функции

Най-добри сделки