.

.

Ipetboom Купички За домашни Любимци Автоматична Пиенето За Хранене на Домашни Любимци Куче Творчески Sky-Home Голяма Опаковка за Кучета в Контейнера, L Двойна Бавен Син Гр?

Ipetboom Купички За домашни Любимци Автоматична Пиенето За Хранене на Домашни Любимци Куче Творчески Sky-Home Голяма Опаковка за Кучета

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Автоматична пиенето за домашни любимци : идеален за малки кучета и коткиТе ще гарантират комфортен и приятен хранене за.Автоматична пиенето за домашни любимци : Тази купа за вода е направена от висококачествен материал, не е нужно да се притеснявате за счупят.Автоматична пиенето за домашни любимци : Тази пиенето изработени от безопасен материал, който се отличава с лекота, vi, Купа за вода за котки : заети родители, които не трябва да се притеснявате за питейна вода за вашия любимец.Автоматично дозиране система храна за котки : Въпреки, че дизайнът на този продукт е прост, той е практичен при използването му.Пратката включва 1 х пиенето за домашни любимци, Особено Този продукт, различен изискан качество на изработка, което гарантира практичността и устойчивостта на автоматични хранилки за домашни любимци. -Материал : диспенсер за влажна храна от полипропилен-това също ще запази стаята си, ще премахне стреса от постоянно почистване на поилки за домашни любимци. - Удобна и практична опаковка за вода, можете да храните своята котка или куче от притежателя на вода за кучета. - Специална структура и дизайн могат ефективно предотвратяване на преобръщане и разливане на кучето фонтанчика с вода. - Въпреки, че дизайнът на този на продукта е прост, той е много практичен, когато използвате купа за вода за кучета. -Капацитет : 3 поилки за домашни любимци.Информация за стоки, Автоматична безопасна пиенето за домашни любимци, с висока плътност, безопасно проектиране, гладка повърхност, не е лесно кондензира.Автоматичен фидер на домашни любимци Уникален дизайн, вашия домашен любимец и няма да обръщам, тя може да се превърне в красива обстановка в стаята. автоматично дозиране система храна за котки от Този предмет представлява опаковка на вода за домашни любимци, добре изработени са от висококачествен материал за конкретно използване.

Други функции

Най-добри сделки