.

.

Детски батут за помещения и на улицата, Telawah 55 , малък батут за деца със защитна мрежа, играчка батут, кръгла подложка за скокове, детски батути, подаръци за рожден де?

Детски батут за помещения и на улицата, Telawah 55 , малък батут за деца със защитна мрежа, играчка батут, кръгла подложка

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

?ДОМАКИНСКИ ДЕТСКИ БАТУТ : 55-инчов детски батут за вътрешна и външна употреба може да се инсталира гъвкаво и лесно да събере за различните видове жилища 36 високо съдържание на извора се определят скокове от полипропилен, а водоустойчиви и устойчиви на uv защитни облицовки от PVC плътно обертывают система и се комбинират с скокове.Защита на децата от насилие и създаване на сигурна и щастлива среда за скачане. ?ОБНОВЕН СТАБИЛЕН МАТЕРИАЛ : Обновен детски батут има дизайн с квадратна вложка, която от научна гледна точка е по-устойчива, а шестоъгълен разчита по-плавно и безопасно. 3 U-образни крака със защитни облицовки ефективно амортизируют удари, не се плъзгат, намаляване на шума и защита на пода.Детски батути внимателно тествани и са достатъчно здрави, за да издържат на тегло до 450 кг. ?Осигурява ПЪЛНА защита : В този детски батут се използва висококачествена и удобна батутная телени напълно се вижда, и можете да наблюдавате детето си заради окото.Шест брони, покрити с гъста пенопластовой защита, предотвращающей директно попадение на децата в броня, двустранен цип за деца могат лесно да влизат и излизат отвътре и отвън, светкавица е гладка и не е заседнал. ? СТРАХОТНА ПОДПРЫГИВАЮЩАЯ СПОСОБНОСТ : Детски батут е снабден с 36 пружини, които са напълно изпънати, и децата изпитват радост, подскачащи върху него по време на игра.Скокове - чудесен начин за децата освобождаване на енергия и развитие на груби моторни умения не само за забавление, но и за физическата активност.Нека си малко дете, ще престане да се включат видеоигри, този батут - най-добрият избор. ?ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ И ВАЖНИ МОМЕНТИ : ЗА малко детето батуту приложен наръчник за инсталация, в която подробно са описани всички детайли на батут и на всеки етап от изработката, че опростява настройката без използване на допълнителни инструменти.PS : При инсталирането обърнете внимание привлече диагонал инсталирането на система, която може да намали сложността на инсталацията.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля незабавно се свържете с нас, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието. ?ДОМАКИНСКИ ДЕТСКИ БАТУТ : 55-инчов детски батут за вътрешна и външна употреба може да се инсталира гъвкаво и лесно да събере за различните видове жилища. 36 високо съдържание на извора се определят скокове от полипропилен, а водоустойчиви и устойчиви на uv защитни облицовки от PVC плътно обертывают система и се комбинират с скокове.Защита на децата от насилие и създаване на сигурна и щастлива среда за скачане. ?ОБНОВЕН СТАБИЛЕН МАТЕРИАЛ : Обновен детски батут има дизайн с квадратна вложка, която от научна гледна точка е по-устойчива, а шестоъгълен разчита по-плавно и безопасно. 3 U-образни крака със защитни облицовки ефективно амортизируют удари, не се плъзгат, намаляване на шума и защита на пода.Детски батути внимателно тествани и са достатъчно здрави, за да издържат на тегло до 450 кг.

Други функции

Най-добри сделки