.

.

ZHANGLH Детски Кръгъл батут Отскакивающий Открит Батут Защитни огради За вътрешно и външно батут От падане Pe Защитни огради, Аксесоари (Black6 Фута)

ZHANGLH Детски Кръгъл батут Отскакивающий Открит Батут Защитни огради За вътрешно и външно батут От падане Pe Защитни огради, Аксесоари (Black6

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

1 Устойчив на входа : Вход двойна, пришитый отстрани.Тя може лесно да се отвори с помощта на цип и етикет за куката. Неподвижен полюс на батут увиват защитен ръкав.Обвивката е изработена от полипропилен, който е изключително издръжлив и устойчив на абразия. Застегивается на ципа от вътрешната страна и на ципа с пружинным на една кука отвън. Защитна мрежа за батут е съвместим с повечето основни марки с търговска цел на trampolines. Мрежа за батут осигурява най-добрата защита от нараняване, особено за децата, за да се предотвратят инциденти. Устойчив на входа : Вход двойна, пришитый отстрани.Тя може лесно да се отвори с помощта на цип и етикет за куката. Неподвижен полюс на батут увиват защитен ръкав.Обвивката е изработена от полипропилен, който е изключително издръжлив и устойчив на абразия. Застегивается на ципа от вътрешната страна и на ципа с пружинным на една кука отвън. Защитна мрежа за батут е съвместим с повечето основни марки с търговска цел на trampolines. Мрежа за батут осигурява най-добрата защита от нараняване, особено за децата, за да се предотвратят инциденти. Размер : черен, 6 фута спецификация : Име : Огради за батут Материал : материал (приблизително) : 6 метра-6 пръчки-1,83 метра в диаметър, 8 фута-6 пръчки-2,44 метра в диаметър 10 метра-8 пръчки-3,05 метра в диаметър опаковъчен лист : Огради за батут * 1.

Други функции

Name:
Trampoline fence
Material:
PE
Size (approximately):
6 feet-6 rods-1.83 meters in diameter, 8 feet-6 rods-2.44 meters in diameter, 10 feet-8 rods-3.05 meters in diameter
packing list:
Trampoline fence*1:
Най-добри сделки