.

.

Вид кутия на настолен картотечного шкаф с надпис Подходяща за офис, училище Кутия за съхранение на данни във формат А4, Кутия за файлове Пластмасов 4 слой - 5 пласта Ч?

Вид кутия на настолен картотечного шкаф с надпис Подходяща за офис, училище Кутия за съхранение на данни във формат А4, Кутия

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Материал : Изработени от висококачествена пластмаса, дъска е дебела и здрава, устойчива на падане и напукване, лесен за почистване и грижаТИП ЧЕКМЕДЖЕ : метален шкаф шкаф е направена в гуманизированном дизайн чекмеджета, което е удобно и бързо да лесно да се намерят документи, и не е толкова лесно да се натрупват прах.ИЗДАТЕЛ : Предната част на картотечного кабинет, снабден с хартия за этикетирования, подходящи за запис, което улеснява сортирането на материали, а работата по съхранение става удобно и лесно.СЪХРАНЕНИЕ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ : дизайн картотечного шкаф с многослойными чекмеджета, голямо пространство за багаж, пълен с технически характеристики и висока селективност, което прави офис е по-удобно.Най-ДОБРАТА СЕРИЯ : Ние се стремим да ви предоставим продуктите на най-високо качество и най-добрият клиентски опит.Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас, на всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. * Параметри на продукта : Име на продукта : Тенис на метален шкаф шкаф Материал на продукта : пластмаса Слой на продукта : 4 слой / 5 слоя Цвят на продукта : черен / сив Има ли заключване : без Обхват : кабинет, спалня, офис, склад и т. Характеристики : Пластмасов корпус, здрав и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне. Тъй като размера на продукта се измерва ръчно бъде допусната грешка в 1-4 см, моля те, прости ми, благодаря. Поради разлика в изображението цветът на продукта може да се различават малко от реалните цветове, моля, разберете. Продуктът съдържа само притежателя на файла, както и други елементи се използват само за създаване на ефекти за заснемане, моля, разберете.Нашите продукти се различава добро качество и на отлична цена.Ако имате някакви нужди или въпроси, моля, пишете ми, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Добре дошли в нашия магазин, ние ви очакват много новости!Успешно пазаруване.

Други функции

Най-добри сделки