.

.

KOOUMOS 36 бр. Светлоотразителни Стикери, Светлоотразителни Стикери, Предупредителни За Сигурност, Самозалепващи Ленти, Водоустойчива Самозалепващи Ленти с Висока Ин?

KOOUMOS 36 бр. Светлоотразителни Стикери, Светлоотразителни Стикери, Предупредителни За Сигурност, Самозалепващи Ленти, Водоустойчива

BGN 2.40

Брой продукти
На склад

Светлоотразителни стикери са подходящи за автомобили, шлем, мотор, мотора, шлемове, пощенски кутии, яке, жилетка за бягане, фехтовка и много други знаци, маркировкаСветоотражающая стикер, изработен от висококачествени отразяващи материали, водоустойчив и почистване, трайна и с висока адгезией, подходящи за всякакви метеорологични условия.Уверете се, че повърхността е суха и чиста, лесно можете да се огъват на етикета, за да я залепите върху извита повърхност, тя се отличава с висока рефлективност и широк ъгъл на отражение на около 180 градуса, за да се гарантира сигурността в нощта.Отличен начин за подобряване на видимостта и безопасността, фарове на автомобили ги правят по-видими в тъмнината, лесно привличат вниманието, като същевременно се гарантира сигурността по пътищата.

Други функции

Най-добри сделки