.

.

15-кратно Увеличително огледало със светлина и Пинсети - Огледало за грим с подсветка и силно увеличение за прецизно грим, Выщипывания, Уголемено огледало с осветле?

15-кратно Увеличително огледало със светлина и Пинсети - Огледало за грим с подсветка и силно увеличение за прецизно грим, Выщипывания,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

?15-кратно интензивно увеличение - Това е огледало, с максимално близък план, идеално за подробно за нанасяне на грим и особено полезно за хора с несъвършен зрениеЗащото за увеличаване на много интензивно, трябва да се намира близо до огледалото, приблизително на разстояние от 3 сантиметра. ? РЕГУЛИРАНЕ на ОСВЕТЛЕНИЕ - Увеличително огледало с осветление ще ви помогне да се помисли много по-отчетливи детайли, а яркостта на осветлението може лесно да се коригира продължително натискане на сензорния датчик. ✨Е РОДЕН ЗА КРАСОТА-хак е - Можете да използвате това разширения огледало за точно грижа за лицето, выщипывания веждите или почистване на затворени пори и възрастови петна. ? ДВОЙНО източник на енергия - Алтернативна зареждане на винаги ви носи удобство.Той може да яде от 4x AAA батерии или просто да се свързват към кабел, но в него няма вградена батерия, така че той не е зареждаема. ? ЗДРАВА търтей - Ние сме усъвършенствали присоску за лесен монтаж и сигурно закрепване към всяка гладка и чиста повърхност, като например стъкло, керамика, акрил или полиран мрамор.Може да е силно притисната присоску към стената на банята и го определи. ?Компактен пинсети SWEET TWEEZERS - В комплекта е включено едно качествено огледало с 15-кратно увеличение за прецизно грима и един висококачествен пинсети от неръждаема стомана за выщипывания вежди. ✅КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ Е огледало помага да се уверите, че всичко на лицето си точно така, както и където трябва да бъде, но не е подходящ за използване при нанасянето на грим.15-кратно увеличение на много мощно, трябва да бъде много близо до стъклото, почти 4 инча. ?Напомняне за любовта и за мама - Мама винаги е този човек, за които ние се грижим.Ако майка ти е лошо зрение, донеси я увеличително огледало и кажете как да го ползва.Тя щеше да е много щастлива и благодарна за вашата любов.Увеличително огледало Beinocci е топло подарък, подходящ за специални дни като Коледа, Нова година, свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, рождени дни или други годишнина.Всички се нуждаят от съвети за красота.Много важни съвети : . * Теглене на веждите нашите квалифицирани пинсети, ще откриете, че това е страхотно!. * При използването му трябва да бъде колкото е възможно по-близо до огледалото, защото това силно от 15-кратно увеличително огледало.

Други функции

Най-добри сделки