.

.

Силиконови кухненски ръкавици за Готвене KUFUNG, кухненски ръкавици за Фурна, Държач за Тенджери със защита за Пръстите за Кухня, Готвене, Печене, барбекю - Топлоустой?

Силиконови кухненски ръкавици за Готвене KUFUNG, кухненски ръкавици за Фурна, Държач за Тенджери със защита за Пръстите за Кухня,

BGN 2.62

Брой продукти
На склад

* Тъй като всеки рукавица е подходящ както за лява, така и за дясната ръка, можете да се облича и я застреля Мек силиконов материал дава възможност да се чувстват комфортно.Благодарение на занасяне на дизайна, той може надеждно да се справят с хлъзгави теми.Нашите ръкавици лесно за почистване както ръчно така и за машинно миене. * Тези малки ръкавици са много удобни за използване, лесно се закача към дръжката или да се носят по всяко удобно за вас място; Това улеснява бърз достъп;. * Тези силиконови кухненски ръкавици за кухненски ръкавици, ще бъде полезно при работа с предмети с по-ниска температура, като дръжката на тигана, ястие от микровълнова печка или каквото и да било, което се намира в режим "подгряване" във фурната или в тостер.Но в действителност не е подходящ за дълги пръсти, и / или за това, за да вземе в ръцете си нещо голямо и горещо. * Отлично допълнение към къщата или страхотна идея за подарък; например, за барбекю или във вашия микробус; използвайте в микровълнова печка при приготвянето на паста; Използвайте при работа със замразени продукти и като помощник при теглене на плътно завинчивающихся капачки от бутилки или кутии. * Силиконови ръкавици с един пръст - това са дебели топлоустойчиви кухненски ръкавици, изработени от висококачествен хранителен материал; Ръкавици с един пръст може да е по-добре да ви предпази от загряване до 446 ° C (230 ℃); Висококачествен набор от кухненски ръкавици ще ви помогне безопасно да си горещи предмети за кухня или барбекю на открито;. * Тъй като всеки рукавица е подходящ както за лява, така и за дясната ръка, можете да се облича и я застреля .Мек силиконов материал дава възможност да се чувстват комфортно.Благодарение на занасяне на дизайна, той може надеждно да се справят с хлъзгави теми.Нашите ръкавици лесно за почистване както ръчно така и за машинно миене. * Тези малки ръкавици са много удобни за използване, лесно се закача към дръжката или да се носят по всяко удобно за вас място; Това улеснява бърз достъп;. * Тези силиконови кухненски ръкавици за кухненски ръкавици, ще бъде полезно при работа с предмети с по-ниска температура, като дръжката на тигана, ястие от микровълнова печка или каквото и да било, което се намира в режим "подгряване" във фурната или в тостер.Но в действителност не е подходящ за дълги пръсти, и / или за това, за да вземе в ръцете си нещо голямо и горещо. * Отлично допълнение към къщата или страхотна идея за подарък; например, за барбекю или във вашия микробус; използвайте в микровълнова печка при приготвянето на паста; Използвайте при работа със замразени продукти и като помощник при теглене на плътно завинчивающихся капачки от бутилки или кутии.

Други функции

Най-добри сделки