.

.

Комплекти хавлиени кърпи и Мочалок Sunny zzzZZ за деца с качулка, вещи от първа необходимост за бебета Момчета и Момичета, Бебешки Кърпи за душата, Подаръци за бебета и м?

Комплекти хавлиени кърпи и Мочалок Sunny zzzZZ за деца с качулка, вещи от първа необходимост за бебета Момчета и Момичета,

BGN 25.11

Брой продукти
На склад

70% полиестер и 30% полиамид ✅【Кадифе текстура - МЯГЧАЙШАЯ】 Идеалната нова тъкан от коралов руно (70% полиестер и 30% полиамид).Притежава висока попиваща способност, абсорбира вода и сапун за секунди, пухкави, лесно изсъхва и не се навива, не се свие дори след многократно пране. ✅【По-добре от памук】 След множество тестове водопоглъщаемост много повече, отколкото памук.Бархатистая текстура, подходяща за детската кожа.Новороденото трябва да бъде първа необходимост. ✅ 【Комплектът включва бебешки аксесоари】 2 бр. бебешки кърпи за баня (28 х 28") и 8 бр. бебешки кърпички за миене на съдове (8 "x 8"), които можете да използвате за различни цели : гъба, салфетки, кърпички от оригване, хавлиени кърпи, бебешки душ / регистрация подаръци, кърпи за лице, кърпи за отстраняване на грим. ✅ 【ПОДАРЪК ЗА БЕБЕ ДУШ】 търсите най-добрия подарък, който може да донесе на следната парти в чест на рождения ден на приятелите си?Ние ви прикроем!Това е детско кърпи за баня ще се превърне в прекрасен подарък за малките момчета или момичета, който ще се хареса на всяка нова майка!. ✅【Услуга за 100% удовлетвореност】 Ние знаем, че вие ще бъдете много доволни и ще се влюбите в тях.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми по този въпрос. ✅【Кадифе текстура - МЯГЧАЙШАЯ】 Идеалната нова тъкан от коралов руно (70% полиестер и 30% полиамид).Притежава висока попиваща способност, абсорбира вода и сапун за секунди, пухкави, лесно изсъхва и не се навива, не се свие дори след многократно пране.

Други функции

Най-добри сделки