.

.

Монокулярный телескоп Schützks - 12X50 Мощна BAK4 призма със статив за смартфон и адаптер за монтаж, идеален за наблюдение на птици, разходки, дивата природа, концерти.

Монокулярный телескоп Schützks - 12X50 Мощна BAK4 призма със статив за смартфон и адаптер за монтаж, идеален за наблюдение на птици, разходки,

BGN 10.48

Брой продукти
На склад

Широко приложение : монокуляр 12x50 HD е идеално за разходки, лов, скално катерене, за наблюдение на птици, диви животни и природа, голф, насочване, наблюдение, концерти и пътувания и т HD VIEW : висок Клас точност дизайн с изцяло стъклена оптика висок клас (призма FMC Superior BAK-4).Нашият мощен монокуляр осигурява най-добрия възможен преглед по време на вашите приключения на открито.УДОБЕН за ползване : монокулярный телескоп е компактен и лесен за употреба с една ръка, удобно за носене навсякъде.Стандартен статив, устойчив на тряске и осигурява гледане без помощта на ръцете.ФОКУСИРАНЕ с ЕДНА ръка и широка СЪВМЕСТИМОСТ : С помощта на фокусиране с една ръка лесно регулиране на очна чашка, просто да ги напред-назад, за да намерите най-удобно положение за гледане.Съвместима с почти всички други смартфони, представени на пазара.Водоустойчив, противотуманный, прахоустойчив, удароустойчив : Напълнена с азот водоустойчив, този монокуляр, вграден в прахоустойчив калъф за обектив, може да предпазва обектива от прах / влага / отпадъци, се уверете, че виждате всичко в ясни детайли.Широко приложение : монокуляр 12x50 HD е идеално за разходки, лов, скално катерене, за наблюдение на птици, диви животни и природа, голф, насочване, наблюдение, концерти и пътувания и т. HD VIEW : висок Клас точност дизайн с изцяло стъклена оптика висок клас (призма FMC Superior BAK-4).Нашият мощен монокуляр осигурява най-добрия възможен преглед по време на вашите приключения на открито.УДОБЕН за ползване : монокулярный телескоп е компактен и лесен за употреба с една ръка, удобно за носене навсякъде.Стандартен статив, устойчив на тряске и осигурява гледане без помощта на ръцете.ФОКУСИРАНЕ с ЕДНА ръка и широка СЪВМЕСТИМОСТ : С помощта на фокусиране с една ръка лесно регулиране на очна чашка, просто да ги напред-назад, за да намерите най-удобно положение за гледане.Съвместима с почти всички други смартфони, представени на пазара.Водоустойчив, противотуманный, прахоустойчив, удароустойчив : Напълнена с азот водоустойчив, този монокуляр, вграден в прахоустойчив калъф за обектив, може да предпазва обектива от прах / влага / отпадъци, се уверете, че виждате всичко в ясни детайли.Нашият телескоп доставени от склад в Германия.Спецификация : -Тип призми : BAK-4 . Покритие на лещата : broadband многопластова зелена филм на FMC.

Други функции

-Prism Type:
BAK-4 .
-Lens coating:
FMC broadband multi-layer green film .
-High:
150mm.
-The eyepiece diameter:
20mm.
-Objective lens diameter:
42mm.
-Weight:
250g.
-Color:
Black .
-Magnification:
10x .
-Waterproof:
Yes .
Notice:
-1. Do not look directly at the sun through a telescope, otherwise it will hurt your eyes. :
-2. Please put it in a dry place if it is long term unused. :
-3. Wipe the lens with dry and clean cloth. If there are some stubborn stains, please use the cloth dipped some alcohol. It would be easy to remove. :
-4.Be notice,if there is not any light in a room,it will not work. :
Package Included:
-1 x Monocular Telescope , :
-1 x Cleaning Cloth , :
-1 x Cloth Bag , :
-1 x User Manual , :
-1 x Phone Clip , :
-1 x Flexible Tripod. :
Най-добри сделки