.

.

Mocossmy С 60-Годишнината на Фона на Банер Украса За Партита, Много Голям Черен Златен Плакат с Надпис Happy Birthday, Фон за Снимки, Вечерни Аксесоари за Дома за Рожден Ден, Год?

Mocossmy С 60-Годишнината на Фона на Банер Украса За Партита, Много Голям Черен Златен Плакат с Надпис Happy Birthday, Фон за Снимки,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

【Украса за парти по случай рождения ден на】 Размер на всеки банер на рожден ден е 180 x 110 см / 71 x 43 инча, което е достатъчно голямо, за да отговарят на темата бижутата за парти по случай рождения ден, че перфектно ще се подобри атмосферата на партито по случай рождения ден и предлага на гостите най-дълбоко впечатлениеПридайте неповторим вкус на вашето парти!. 【Атрактивен външен вид】Банер на фона на рожден ден, украсена с черни и златни елементи, отпечатани златни и сребърни балони, златна панделка, блестящи банери, фойерверки, торта, корона, звездите и големи букви "С 60-годишнината".Украсете дома и парти нашия банер, който ще се превърне в голям хит на вашето парти. 【Здрав материал】 Този банер на фона на рожден ден е изработен от здрав полиестерен плат, който е лесен за почистване, устойчива на счупвания и не избледнява; Този банер сгъваем, лек, удобен за пренасяне и се съхранява за следваща употреба.Това е перфектен начин да се отпразнува рождения си ден. 【Лекотата на монтажа】 На 4 ъгъла на заден план, за рожден ден са на разположение 4 медни отвори, разпределени съответно, пълна с бели конци с дължина 16,4 фута /5 метра.По този начин, можете да го закачите на стената, огради или на всяко друго място, където ви харесва, за да си рожден ден по-цветен и сладък, така че вие и вашите приятели се радват страна. 【Широко приложение】 Този банер за заснемането в деня на раждането може да се използва като фон за фотобудки, за да можете да се снимат със семейството и приятелите си, тя може да се използва като декор на стени и спомен за парти.Идеално за партита в чест на 60-годишнината от подчертае темата за вашето парти и ще създаде за вас весело парти атмосфера. В комплекта са включени : . банер "С 60-годишнината". * 1 парче бяло въже с дължина 16,4 фута.Полезни съвети : Сгъване на парцели неминуемо ще доведе до образуване на гънки. Моля, задръжте го за няколко дни, след това той постепенно ще се превърне в гладка. Можете да се разточва една тръба, и чрез една нощ или за по-дълго, ще забележите, че капакът е очевидно липсва. Можете също така да прогладить задната повърхност парна ютия, за да премахнете гънки.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.

Други функции

Най-добри сделки