.

.

Cakina Кухненски Сушилня За Съдове Поставка За Чаши Поставки За пържене Чипс Метален Кухненски Титуляр За пържене Черен Пържени Картофи Метална Жица Френска Кухня, Т?

Cakina Кухненски Сушилня За Съдове Поставка За Чаши Поставки За пържене Чипс Метален Кухненски Титуляр За пържене Черен Пържени Картофи

BGN 19.00

Брой продукти
На склад

поставка за пържене от 1 бр Сервирайте на Всички апетитни лакомства, които си пожелаете, директно у дома С помощта на тази поставка за пържене С държач за подправки За щеки, луковых на пръстените", бъфало или риба с чипс. Тази поставка за пържене са подходящи за индивидуални порции или за споделяне на закуски.Удобен държач за подправки - чудесен начин да покажете кулинарните си способности, той е отличен за сосове и кетчуп, сирене или Къри. Сервирайте на всички любимите си ястия в держателе за бисквитов, малка сушилня за съдове, удлинителе за съдове от неръждаема стомана, Регулирания сливном отверстии за мивки. поставка за пържене от 1 бр. Сервирайте на Всички апетитни лакомства, които си пожелаете, директно у дома С помощта на тази поставка за пържене С държач за подправки За щеки, луковых на пръстените", бъфало или риба с чипс. Тази поставка за пържене са подходящи за индивидуални порции или за споделяне на закуски.Удобен държач за подправки - чудесен начин да покажете кулинарните си способности, той е отличен за сосове и кетчуп, сирене или Къри. Сервирайте на всички любимите си ястия в держателе за бисквитов, малка сушилня за съдове, удлинителе за съдове от неръждаема стомана, Регулирания сливном отверстии за мивки.Кухненски сушилня за съдове за готвене, поставка за чаши, поставка за пържене чипс, метален кухненски титуляр за пържене черен пържени картофи, метална тел, френска кухня, Трапезария и бар, 2-нива сушилня за съдове, регулируем над мивката Подгответе всички апетитни лакомства, които си пожелаете, директно у дома с помощта на тази поставка за пържене с държач за подправки за щеки, луковых на пръстените", бъфало или риба с чипс, тази поставка за пържене са подходящи за индивидуални порции или за споделяне на закуски.Удобна поставка за подправки - чудесен начин да покажете вашите кулинарни умения - отлично подхожда за сосове и кетчуп, сирене или къри. Сервирайте на всички любимите си ястия с вкус!Побира закуски и любимите си макания в едно стилно держателе Отлично подхожда за индивидуални порции или за общи закусок1 бр. поставка за пържене в кухнята Сушилня за съдове Поставка за чаши поставки за пържене чипс Метален кухненски титуляр за пържене на картофи, пържени картофи метална жица Френска кухня, трапезария и бар на 2 нива сушилня за съдове над мивката се Регулира.

Други функции

Най-добри сделки