.

.

Cabilock Пластмасови Чекмеджета За Съхранение на Настолен Органайзер 3шт Кутии За съхранение Органайзер Калъф За Съхранение на кутии органайзер кутия за съхранение н?

Cabilock Пластмасови Чекмеджета За Съхранение на Настолен Органайзер 3шт Кутии За съхранение Органайзер Калъф За Съхранение на

BGN 19.79

Брой продукти
На склад

Пластмасов органайзер От полипропилен С чекмеджета - Този калъф за съхранение, изработен от устойчив полипропилен пластмаса, устойчива на износване и е устойчив на падане за по-дълга употребаЧЕКМЕДЖЕТА на МАСАТА - и спестяване на пространство.В него може да се побере повечето от вашите по-малки предмети, за да се поддържа ред в стаята си.Пластмасов органайзер с три чекмеджета - подходящ за съхранение на кабели, слушалки, всякакви всячины, канцеларски материали, бижута, лекарства и т. НАСТОЛЕН органайзер С чекмеджета - Отлично качество с практичен дизайн за по-дълга употреба, благодарение на което вашата козметика се съхранява в ред.Чекмеджето на бюрото-чист и подреден, много опростен дизайн и лесен за съхранение на продукти за грижа за кожата или на някои козметични средства.В комплекта са включени 3 кутии за съхранение-прозрачна, благодарение на които вашите нещата изглеждат чисти и спретнати, много практични. - Изработен от устойчив полипропилен пластмаса, този калъф за съхранение, устойчива на износване и устойчив на падане за по-дълга употреба. - Отлично качество с практичен дизайн за по-дълга употреба, благодарение на което вашата козметика се съхранява в ред. - Материал : PP - Чист и подреден, много прост дизайн и удобство за съхранение на продукти за грижа за кожата или на някои козметични средства. - Лесен и модерен дизайн може много добре да се комбинира с много вътрешни декоративни стилове.Описание на стоките, които все още се притеснявате за това, за да намери своя малък всячину?Тези кутии за съхранение са направени от приятен материал, който е безопасен и е трайна.Благодарение на многослойному кристално дизайн чекмеджета все по-лесно и по-бързо да се намери с помощта на нашите кутии за съхранение, така че не е нужно да се ровят в грудах никаква всячины на бюрото си.

Други функции

Най-добри сделки