.

.

Органайзер за бамбук чанти 6 в 1 джоб с диспенсером за фолио и полиетиленово фолио и нож, съвместими с ролята размер до 12 инча - устойчив кухненски аксесоар за плотов?

Органайзер за бамбук чанти 6 в 1 джоб с диспенсером за фолио и полиетиленово фолио и нож, съвместими с ролята размер до 12

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

БамбукКутия-органайзер за кухня по-голям капацитет : с Този органайзер за хранителни пакети съдържа 4 контейнера за пакети с цип и 2 опаковка, за опаковка. (приложим размер на кутията ≥ 17 x 14,3 x 3,7 инча). Чанта за съхранение в кухнята с 4 мрежи, този органайзер за съхранение на продукти, с 4 отделения, в основата на които са съвместими със всички видове кухненски чанти с цип и може да побере галон, един литър, закуска и сандвич.Лесна идентификация и монтаж не се изисква : този продукт е оборудван стилно гравирани с името на опаковката на всеки отдел и спорта, което ще ви помогне без усилие да се идентифицира съдържанието. Фолио с 2 отделения Моля, уверете се, че размера е подходящ за вашия кутия. (приложим размер чекмедже ≥ 17 x 14,3 x 3,7 инча).За използване на тезгяха, за окачване или в выдвижном кутия.Също така идва с два предварително предварително пробити дупки за окачване на задната стена за обзавеждане монтаж на стена или шкаф.Помага за поддържане на вашата кухня организирана и функционална.Органайзер за чанти с ципове : идеален размер за всички видове пакети за сандвичи, пакети за литър, пакети за закуски и галлоновых пакети, включително пакети-плъзгач.За използване на тезгяха, закачалки за дрехи или в выдвижном кутия. (приложим размер чекмедже ≥ 17 x 14,3 x 3,7 инча) Опаковка за КРЕМ С нож : Съвместим с Kirkland, Reynolds, Радвам се, Saran, Solimo и повечето марки, подходящи за хранително-вкусовата фолио, алуминиево фолио, пергамент за печене и восъчна хартия.Моля, обърнете внимание, съвместим само с ролята за увиване на 12 инча или по-малко от 12 инча Многофункционален естествен бамбук Гладки ръбове и Здрав модерен външен вид на Няколко приложими сценарии ще донесат усещане за природата на вашата кухня Иновативен слайдер нож Използвайте маркер с гравирани существительными Организация и съхранение на алуминиево фолио оборудвани стилно гравирани с името на опаковката на всеки слот на диспенсера, за да ви помогне лесно да се идентифицират със съдържанието.Можете да го сложите в чекмеджето на бюрото, върху плот или да виси на стената.Продукт, който съчетава в себе си функциите на фланец пакет за съхранение и нож за рязане на полиетиленово фолио. ✅ Важна информация За размерите : Размер на продукта : 16,8 "* 13,5" * 3,6" Моля, уверете се, че размера е подходящ за вашия чекмедже.

Други функции

Най-добри сделки