.

.

Цветни клечки за дрехи за дрехи Hemoton, Клипове, Закачалки, 100 бр., Скоби За Плажни Хавлии, Пластмасови клечки за дрехи за дрехи, Окачени на Скоби, за да си кърпа не сдува?

Цветни клечки за дрехи за дрехи Hemoton, Клипове, Закачалки, 100 бр., Скоби За Плажни Хавлии, Пластмасови клечки за дрехи за дрехи, Окачени

BGN 10.51

Брой продукти
На склад

Голям брой и различни цветове, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди Добро качество и ниска цена, висока ефективност на разходите. С помощта на тези щипки здраво затегнете дрехи на закачалка и предотвратите сдувание дрехи от вятъра. Компактен и елегантен дизайн, дава възможност за намаляване на теглото и е много динамичен. Уникален дизайн, силна власт за заключване не е лесно отвалиться.Описание търсите набор от ветрозащитных колчета за дрехи за вътрешна и външна употреба?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания, благодарение на траен и стабилен пластику, което по-дълъг живот.Стабилен и издръжлив дизайн предпазва вашето одеяло и дрехи от изпадане.Характеристики-Цвят : Различни цветове-Материал : PP-Размер : прибл. 5 x 3 x 1,5 cm /1,97 x 1,18 x 0,59 инча - Голям брой и различни цветове, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.- Компактен и елегантен дизайн, дава възможност за намаляване на теглото и е много динамичен.- Уникален дизайн, силна власт за заключване не е лесно отвалиться. - Добро качество и ниска цена, висока ефективност на разходите.- С помощта на тези щипки здраво затегнете дрехи на закачалка и предотвратите сдувание дрехи от вятъра.- Цвят : Различни цветове.- Размер : 5 X3 X1,5 см Опаковка включва 100x документират и скоби.

Други функции

Най-добри сделки