.

.

Налобный фенер EZLife Акумулаторна батерия, 1000 Лумена, водоустойчив led налобный фенер, светлината на прожекторите с широк лъч 230 ° с подсветка и сензор за движение, 6 ре?

Налобный фенер EZLife Акумулаторна батерия, 1000 Лумена, водоустойчив led налобный фенер, светлината на прожекторите с широк

BGN 6.27

Брой продукти
На склад

?Налобный фенер EZLife - идеален подарък на баща ми, на приятелите си, мъжа си, жена си, градинар, производителите със собствените си ръце? ?【Функция, сензор за движение】 Конструкция датчик за движение позволява да превключите в режим на осветление движение на китката на ръката.Лесно включвайте и изключвайте светлината, като махат с ръка, дори и ако сте с ръкавици, това не испачкает устройство.Това ускорява и улеснява превключване.Моля, включете главоболие лампа и индукционный ключа едновременно. ?【Супер ярък и широк диапазон на】 : Тази светлина осигурява широк ъгъл осветление 230 ° с и максимална изходна яркост от 350 лумена, за да се покрият всички преди вас през нощта.Led прожекторите и с прожектором, който осигурява сверхдальнее осветление, така че дори обекти, които се намират на разстояние от 200 метра, могат да бъдат лесно видими. ?【5 Режима на осветление】Налобный фенер има 5 режима на осветяване : режим COB high режим COB low режим XPE high режим XPE low и режим на strobe.Лесна за експлоатация, кратко натискане на бутона за захранване, за да превключите на режим, продължително натискане на за да активирате режима на светлинни ефекти. ?【IPX4 водоустойчив】 IPX4 водоустойчив осигурява защита от пръски вода от всички страни, което позволява да се използва за аварийно осветление в почти всяка външна среда.Това е най-доброто къмпинг оборудване, което винаги имате за пътуване. ?【Лесно регулируема лента за глава】 Можете да регулирате дължината на оголовья в зависимост от големината на главата.Led лента за глава, изработени от ABS-пластмаса и силикон, то е меко и удобно, има малко тегло, се сгъва и се побира лесно в джоба ви.Този налобный фенер е подходящ за възрастни, деца, каско. ?【2 В 1 КОЧАН Light & XPG Light】 Е высокояркий източник на светлина, на КОЧАН и LED XPG, два източника на светлина-горния КОЧАН light и страничната XPE spot light-могат да отговарят на вашите различни видове активен отдих.Ако сте любители на активния отдих, ще ви е необходим.Той може да ви се наложи, когато отидете на екскурзия с приятели.Това може да ви се наложи, когато ще тече през нощта на открито.Той може да ви се наложи, когато шофирате през нощта.Той може да ви се наложи, когато ще поправи колата си през нощта.Това е един стилен и идеална светлина за нощни разходки.

Други функции

Най-добри сделки