.

.

Обогащающая играчка Ipetboom за кучета - Дайте воля на грызущему инстинкт и намаляване на скуката и деструктивното поведение.

Обогащающая играчка Ipetboom за кучета - Дайте воля на грызущему инстинкт и намаляване на скуката и деструктивното поведение.

BGN 12.95

Брой продукти
На склад

РАЗВИТИЕ на играчки за домашни животни - играчки опаковка лакомство за кучета може да накара вашия домашен любимец да се движи, да се облекчи състоянието и подобряване на здраветоИГРАЧКИ ЗА малки КУЧЕНЦА - Напълнете любими деликатеси вашите кучета, прививайте им активен и здравословен навик за бавно хранене.ГУМЕНА ТОПКА ЗА КУЧЕТА - изискан материал, устойчив на абразия, идеален за малки и средни кучета и котки от всички размери.КАЧАЮЩАЯСЯ ИГРАЧКА за КУЧЕТА - Увеличете удоволствието от кучешки игри и развивайте интелектуална дрессировку на вашето куче.Това е много забавно.ОБОГАЩАЮЩАЯ ИГРАЧКА За КУЧЕТА - Дайте воля на грызущему инстинкт и намаляване на скуката и деструктивното поведение.РАЗВИТИЕ на играчки за домашни животни - играчки опаковка лакомство за кучета може да накара вашия домашен любимец да се движи, да се облекчи състоянието и подобряване на здравето.ИГРАЧКИ ЗА малки КУЧЕНЦА - Напълнете любими деликатеси вашите кучета, прививайте им активен и здравословен навик за бавно хранене.ГУМЕНА ТОПКА ЗА КУЧЕТА - изискан материал, устойчив на абразия, идеален за малки и средни кучета и котки от всички размери.КАЧАЮЩАЯСЯ ИГРАЧКА за КУЧЕТА - Увеличете удоволствието от кучешки игри и развивайте интелектуална дрессировку на вашето куче.Това е много забавно.ОБОГАЩАЮЩАЯ ИГРАЧКА За КУЧЕТА - Дайте воля на грызущему инстинкт и намаляване на скуката и деструктивното поведение.Списък на пакетите 5 x играчка за хранене Особености -Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може дълго време да бъде интерактивни играчки за котки. -Размер : 8,00 X8,00 X11,70 см / 3,14 X3,14 X4 опаковка топки за лакомство за кучета. -Сложете в нежен, за да го използва като играчка, за да се лекува, вашето куче ще се обучават по време на хранене, ще ви помогне да контролирате теглото си на домашния топката. -Благодарение на тънък майсторство на изработка, чист дизайн и много практичному за употреба, захранващи лакомство за кучета лесно побеждава вашата подкрепа. -Изработен от висококачествен материал, диспенсер за лакомство за кучета може да бъде много полезна играчка за кучета с топки. -Хапе по време на хранене, доставка на по-голямо удоволствие на вашия домашен любимец и разработване на интелектуална играчка за ръка с кучешки деликатеси. -Материал : силиконови играчки за котки -Цвят : различни цветове интерактивни играчки за кучета Информация за стоки, Играчка за кучета хапят Калъф е предназначен за домашни животни могат да се насладят на храната си по време на игра, за насърчаване на активен и здравословен бавно хранене и поддържане на здравето на стомашно-чревния тракт на домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки