.

.

Автоматична Ясла за котки Chintu, Изчислен по време Ясла за две котки с контрол на порциите 3-те на едно хранене, Автоматичен Опаковка храна за котки за Малко куче, Авто?

Автоматична Ясла за котки Chintu, Изчислен по време Ясла за две котки с контрол на порциите 3-те на едно хранене, Автоматичен Опаковка

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Конструкция с двойни дупки за хранене】 Тази автоматична ясла за домашни любимци Chintu има две дупки за хранене, което го прави идеален за семейства с две домашни животни, и за домашни любимци вече не се бият за хранаОбновен дизайн на дръжката за заключване, който може да попречи на домашни любимци кликнете на горния капак хранилки за домашни любимци, изяде цялата храна наведнъж и да предотврати преяждането домашни любимци. 【Гъвкава схема за хранене】Повече никакви телефонни обаждания за събуждане преди зората или безпокойство за това, че работите извънредно през нощта!Тази автоматична къщичка за котки лесно се програмира с помощта на таймер, за да раздават храна в точното време.Независимо от това, когато и където вие ще можете лесно хранене на вашия домашен любимец с помощта на тези автоматични хранилки за котки.А Chintu котка - това е най-добрият избор за вашите домашни любимци, когато пътувам в командировка или пътуване. 【Разработване на навик за по-здравословно хранене】 Тази автоматичен фидер на котки ще ви помогне да направите правилния режим на хранене за вашия домашен любимец.Автоматична ясла Chintu има шест отделения за хранене, едно от които побира 90 грама храна и въз основа на три хранения на ден максимум за две котки.Може да се изработи от своите домашни любимци са правилните хранителни навици, чрез определяне на интервали на хранене. 【Лесна настройка и почистване на】 Диспенсер за храна за кучета наистина лесно да се създаде.За конфигуриране на приложения не, Wi-Fi интернет и безжично сдвояване.Стартира таймер (само с регулиране на интервала от време за подаване, а не с конфигурацията на конкретен момент от време).Можете да настроите график за броени минути. Конструкция задвижвани от 3 * батерии тип АА (батерия в комплекта не са включени).На капака и купата за хранене да се прибира и те са лесни за почистване.Могат да се мият в съдомиялна машина. Забележка : При почистването да не намокрете електронни компоненти. 【Вграден гласово напомняне】Автоматичен фидер 2 котки с гласови напомняне, горната част на кутията микрочиповой хранилки за котки автоматично се обръща в точната позиция (се обръща не само на 1/2 отвори, всеки път се обръща към един слот. И издава звук при въртене на покрива, за да привлече вниманието на домашни любимци.

Други функции

Най-добри сделки