.

.

Лента за коса разширения за черни жени, Необработен бразилски Косата Реми Черен цвят върху цялата глава, 20 бр. по 40 гр (18 инча, права коса)

Лента за коса разширения за черни жени, Необработен бразилски Косата Реми Черен цвят върху цялата глава, 20 бр. по 40 гр (18

BGN 23.43

Брой продукти
На склад

Експлоатационен живот на лентата за удължаване на косата е 3-6 месеца, в зависимост от общата грижа, на което са били подложениЛентата Aison за изграждане на човешки косъм, 100% се състои от човешка коса, така че те могат да се боядисват и къдри.Не е нужно да ги застреля.Ние препоръчваме ги плетени на плитка, за да е косата да не се объркате нещо.Препоръчително е да използвате шампоан и балсам без сулфати.Ако имате тънка коса, препоръчваме 3-5 опаковки.Ако имате гъста коса ви препоръчваме 2-3 опаковки.Да, препоръчваме ви да сменяте ленти на всеки 4-6 седмици, за да се осигури максимална адхезия. 【Разнообразие от цветове по избор и разнообразие от стилове】 - има различни цветове по избор, можете да ни изпратите снимка, ние порекомендуем ви цвят.Лента при повишаването на косата може да се засили, завить. моля, уверете се, че температурата е под 350℉.Това е най-добрият избор за всички случаи, вие ще получите много похвали. 【Висококачествени косата и лесен за носене】- 100% необработен бразилски коси, с високо качество, не пада и не спутываются, меки, здрави, естествени, без химикали, лесно се оцветяват, могат да бъдат завиты и подредени отново, лесно расчесываются, лесни за почистване и ухаживаются.Лесно се нанася и отстранява, лепило sticky.it е прилепнала към кожата на главата, без никакъв дискомфорт или травми.Ако имате нужда от боядисване на косата, моля, потърсете помощта на професионален стилист. 【Спецификация за удължаване на косата и препоръчани опаковки】 20 броя в комплект.Директен лента за коса разширения на разположение от 14 до 22 инча.В зависимост от обема на косата, обикновено 2 опаковки могат да напълните главата си и за увеличаване на дължината и обема.ако имате тънка коса, 3-4 опаковки за увеличаване на теглото и 1-2 опаковки за увеличаване на дължината.Проверете от страницата на продукта и в инструкциите, за да научите как да се грижат за наращенными коса. 【Прозрачна и невидима лента】 -лепкава двустранен лента повишен вискозитет, без косопад, не пада.Лентата се задържа до 2-3 месеца.Лентата ще станем по-силни след отопление. и тя е отговорност на косата.Незабележима и лесно, можете също така да се промени лента себе си. 【Ефективна работа в екип гаранционно обслужване и бърза доставка в рамките на 2-3 дни 】-първокласна доставка, наличност на склад в САЩ, експресна доставка : 1-2 деня на пристигане, обикновена доставка : 3-4 дни на пристигането си.Всички проблеми с различията в цвета могат да бъдат решени от екипа на следпродажбено обслужване.Предлага услуга за връщане или замяна.

Други функции

Най-добри сделки