.

.

SLATIOM Универсален 12 В Мощен Автомобилен Двуцилиндров Надуваем Помпа, Въздушен Компресор, Надуваем Преносим 150 паунда на квадратен инч, Автомобилни гуми changer Помпа, А?

SLATIOM Универсален 12 В Мощен Автомобилен Двуцилиндров Надуваем Помпа, Въздушен Компресор, Надуваем Преносим 150 паунда на квадратен

BGN 108.39

Брой продукти
На склад

Този портативен въздушен компресор е оборудвана с малък електрически мотор, който може да компресира въздуха в подсоединенном малък цилиндрическом резервоарМоже да го свържете към автомобилната система от 12 В за техническо обслужване или на суап на въздуха по време на пътуване.Тъй като той може да яде от гнездото на запалката в колата, той има широк спектър на приложение и в някои случаи може да спаси живот.Просто включете в запалката на автомобила към източник на захранване, поставете универсален адаптер за клапан гуми и да се изпомпват.Се използва в автомобилни и колоездачни гумите, спортни мячах, надуваеми легла и надуваеми играчки.Този портативен въздушен компресор е оборудвана с малък електрически мотор, който може да компресира въздуха в подсоединенном малък цилиндрическом резервоар.Може да го свържете към автомобилната система от 12 В за техническо обслужване или на суап на въздуха по време на пътуване.Тъй като той може да яде от гнездото на запалката в колата, той има широк спектър на приложение и в някои случаи може да спаси живот.Просто включете в запалката на автомобила към източник на захранване, поставете универсален адаптер за клапан гуми и да се изпомпват.Се използва в автомобилни и колоездачни гумите, спортни мячах, надуваеми легла и надуваеми играчки.Характеристика : Този портативен въздушен компресор е оборудвана с малък електрически мотор, който може да компресира въздуха в свързаното малък цилиндрическом резервоар.Може да го свържете към автомобилната система от 12 В за техническо обслужване или на суап на въздуха по време на пътуване.Тъй като той може да яде от гнездото на запалката в колата, той има широк спектър на приложение и в някои случаи може да спаси живот.Просто включете в запалката на автомобила към източник на захранване, поставете универсален адаптер за клапан гуми и да се изпомпват.Се използва в автомобилни и колоездачни гумите, спортни мячах, надуваеми легла и надуваеми играчки.спецификация : Максимално налягане : 300 паунда на квадратен инч. Размер на опаковката : 160*80*140 мм Тип на проекта : помпа.Производство на превозни средства : всички автомобили.Тегло : 1 кг Опаковка включва : 1 x electric насоспособия : 1. Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Други функции

Maximum pressure:
300 PSI.
Packing size:
160*80*140mm
Project type:
pump.
Automobile manufacturing:
all cars.
Weight:
1KG
Packaging includes:
1 x electric pump:
Precautions:
1. Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
2. Due to different personal measurement methods, there may be an error of 1-3cm in the actual product. Thanks!:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :
Най-добри сделки