.

.

Кристални Полилеи Led Тавана лампа за скрит монтаж, Дневна светлина 5000 К, Бял, Супер Ярък 1980ЛМ, 11-Инчов, Не Димиране Лампа за кухня в Фермерска къща, Модерен Тавана лам?

Кристални Полилеи Led Тавана лампа за скрит монтаж, Дневна светлина 5000 К, Бял, Супер Ярък 1980ЛМ, 11-Инчов, Не Димиране Лампа за

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Високо качество и липсата на трептене】Кристална тавана лампа е изработена от висококачествени материали, което означава, че той е много издръжливОпаковка добре е направена, за да се предотврати увреждане на осветителното тяло по време на транспортирането, което ви гарантира отлични впечатления от пазаруването.Led чипове премиум-клас дават достатъчно равномерно светлината капацитет до 1980ЛМ, че по-ярко, отколкото при повечето други таван тела с такъв размер.Никакво трептене или жужжания, така че можете спокойно да се съсредоточи върху ежедневна употреба. 【Прекрасен и стилен дизайн】 Тези прозрачни кристали K9 около елегантен монтаж на таван лампа и върху стъкло, което блика бриллиантовым блясък, да се създаде един красив равен ореол от светлина.Когато включите ключа, crystal цели светлина обгражда пламнал.В комбинация с лъскав сребристо матово хромирана основа и кръг огледално стъкло този монтиран на стената лампа crystals chandeliers ще се превърне в новия изискан декорация на вашия дом.Сигурен съм, вие ще се влюбите в модерен и изчистен външен вид!. 【Суперяркость и дълъг живот】 Благодарение на новите, подобрени и енергийно ефективни вграден led чипам този кристал окачен лампа с мощност 18 W осигурява по-ярко осветление от лампа с нажежаема жичка с мощност 150 W, излъчва стабилен дневен бял цвят, който е идеален за работа и четене.Освен това, led чипове имат по-дълъг експлоатационен живот повече от 50000 часа.Благодарение на CRI над 85 тази модерна лампа, които придават на кухнята приятна гледка.Не ви трябва често да сменяте крушка и директно да спести 85% на сметка за електричество. 【Не ще и е лесен за инсталиране】 можем да ви спести време за сглобяване ярка стенни свещника, вече не е необходимо да се сблъска с куп отломки.Когато отворите опаковката, вие ще видите един красив кристал тавана лампа, вече са събрани, всичко, което трябва да направите, е неподредени кабели, монтиране на основа и поставяне на капака.След това завъртете ключа и светлината веднага ще целия си дом.Всеки може да лесно да настроите този тавана лампа, за скрит монтаж, с помощта на нашите подходящи аксесоари!. 【Предложение за 100% удовлетвореност на клиента и широкото използване на】 Ако имате някакви въпроси или притеснения, ние винаги ще бъдем до вас.- Добри приложения включват спалня, кухня, хол, помещения, антрета, санитарен възел, коридора, трапезария, веранда, офиси и хотел.Така че, моля, не се колебайте да се вземе тази кристален полилей у дома!. - Търсите ли энергоэффективный лампата, която веднага ще си стълба и без закъснение?. - Вие се опитвате да придобиете красива, но не твърде artsy тавана лампа в стил фермерска къща за вашия хол?. - Търсите ли достъпно и стилно обновяване на старата лампа?. - Вие сте отегчени от блещукащите светлини, от които вашите очи не става по себе си, и шумен текущи звуци?.

Други функции

Най-добри сделки