.

.

Универсален център за игра на дартс ONE80 с самовосстанавливающимся сизалем / Двустранна дъска за игра на дартс и Многофункционален шкаф, в комплекта са включени 6 да?

Универсален център за игра на дартс ONE80 с самовосстанавливающимся сизалем / Двустранна дъска за игра на дартс и Многофункционален

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

?【УНИВЕРСАЛЕН ЦЕНТЪР за игра за дартса】 комплектът включва в себе си почти всичко, което ви е необходимо, както за отдих, така и за професионална игра на дартсОтлична комбинация от дъски за игра на дартс от сизал, корпус от MDF, дартс, със стоманени връхчета, табло, креда, ластика и монтажни принадлежности. ?【САМОВОССТАНАВЛИВАЮЩАЯСЯ дъска за игра на дартс от СИЗАЛ】 Има качествена дъска за игра на дартс от четина ONE80 ACHIEVER с конструкция от тел "бичи очи" без телчета.Стандартен размер на турнира - 17,8 "х 1,5".Добре обработена самовосстанавливающаяся четина / влакна от сезал в комбинация с подвижна номер на пръстена осигуряват изключителна годност за игра и дълготрайност на целта за дартса. ?【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ШКАФ ВИСОК КЛАС】 масивен дървен шкаф, оборудван с притежателите за стреличките, табло и държач за химикалки, защитава вашата стена с голяма площ.Това се подчертава и стабилна ъглова защита и висящи куки.Отворени размери : до 21,65 инча (55 см) x 39,57" (100,5 см), Д x 3,35" (8,5 см), D; Размери в затворена форма : до 21,65" (55 см) H x 19,68" (50 см), L x 3,35" (8,5 см) D. ?【Пълен набор от МЕДНИ дартс, със стоманени връхчета】 включва 3 стрелички от вольфрамовой месинг с тегло 22 грама и 3 стрелички от месинг с тегло 24 г сребрист цвят, всички със стратегически рифлеными стволове за изключително траен запис.Тези здрави стрели, изработени по съвест и са идеални за ежедневна употреба от всички играчи. ?【ВАШИЯ ИДЕАЛЕН ИЗБОР】 Луксозен гардероб от черно дърво с шкурка идеално ще се впишат в интериора на вашите помещения и е подходящ за всякакъв тип интериор.Нашия пакет показва играта си на по-високо ниво. ?【УНИВЕРСАЛЕН ЦЕНТЪР за игра за дартса】 комплектът включва в себе си почти всичко, което ви е необходимо, както за отдих, така и за професионална игра на дартс.Отлична комбинация от дъски за игра на дартс от сизал, корпус от MDF, дартс, със стоманени връхчета, табло, креда, ластика и монтажни принадлежности. ?【САМОВОССТАНАВЛИВАЮЩАЯСЯ дъска за игра на дартс от СИЗАЛ】 Има качествена дъска за игра на дартс от четина ONE80 ACHIEVER с конструкция от тел "бичи очи" без телчета.Стандартен размер на турнира - 17,8 "х 1,5".Добре обработена самовосстанавливающаяся четина / влакна от сезал в комбинация с подвижна номер на пръстена осигуряват изключителна годност за игра и дълготрайност на целта за дартса.

Други функции

Най-добри сделки