.

.

Слънчеви очила VisionGlobal с блокиране на синя светлина за жени /Мъже, За защита от пренапрежение на очите, За четене на компютър, за телевизора, в стилна овална рамка, съ?

Слънчеви очила VisionGlobal с блокиране на синя светлина за жени /Мъже, За защита от пренапрежение на очите, За четене на компютър, за телевизора,

BGN 11.37

Брой продукти
На склад

Функционалност : отразява и филтрира от синя светлина, предотвратява нарушаване цвят, 7-слойное антирефлексно покритие за размисъл и филтриране на синя светлина, намалява напрежението в очите и сън Размер : 50-17-141 (ширина на обектива 50 мм, височина лещи 46 мм широчина на моста на носа 17 мм, дължина на виска 141 мм). Материал : 10 г, ультралегкий, дограма TR90, не се смачква на ушите при продължително носене.Очила с овална форма, с черепаховым модел, изработен от лек, но здрав материал TR90. Изберете увеличение : имаме обектив с увеличение от + 0,25 до + 6,00, които ще ви помогнат да настроите и зрението, облекчаване на умора на очите, сухота и по-ясно да видим обекти (стени, книги, лаптопи и т. Гаранция : вие не рискувате да опитате, и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване!Ние се опитваме да се обърне внимание на качеството на продуктите, ако има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Най-добри сделки