.

.

Zerodeko 6 бр. а обувките Кутия с Прозрачен Контейнер De Transparente Пластмасови купищата В стила на Кутия За Обувки Кутия За обувки, Чанта За обувки Органайзер Кутия За Съхра?

Zerodeko 6 бр. а обувките Кутия с Прозрачен Контейнер De Transparente Пластмасови купищата В стила на Кутия За Обувки Кутия За обувки,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

военно делоКОНТЕЙНЕР ЗА ОБУВКИ е Изработен от материал, трайно и безопасно за използване.КУТИЯ ЗА ОБУВКИ - Защитете вашата обувки от прах, надраскване, прах и други наранявания.ПЛАСТМАСОВИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТУРИЗЪМ - използвайте прост и удобен начин за съхранение на обувки.ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА тракинга - дизайн, прозрачен прозорец, ще разберете съдържанието му, без да отваряте, както и лесно ще намерите своя обувки.ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Подходящи за обувки, чорапи, бельо, дрехи, чанти, шалове, средства за грижа, офис консумативи, както и всички други дребни неща в гардероба си или на масата.КОНТЕЙНЕР ЗА ОБУВКИ е Изработен от материал, трайно и безопасно за използване.КУТИЯ ЗА ОБУВКИ - Защитете вашата обувки от прах, надраскване, прах и други наранявания.ПЛАСТМАСОВИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА ТУРИЗЪМ - използвайте прост и удобен начин за съхранение на обувки.ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА тракинга - дизайн, прозрачен прозорец, ще разберете съдържанието му, без да отваряте, както и лесно ще намерите своя обувки.ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Подходящи за обувки, чорапи, бельо, дрехи, чанти, шалове, средства за грижа, офис консумативи, както и всички други дребни неща в гардероба си или на бюрото.Пратката включва 6 x кутия за обувки Характеристики -Размер : Около 30x21x12 см/11,8x8,27x4,72 инча Кутия за обувки под формата на чекмедже. - Цвят : Кутия за обувки каки. - Материал : Хартия. - Подходящ за обувки, чорапи, бельо, дрехи, чанти, шалове, средства за грижа, офис консумативи, както и всички други дребни неща в гардероба си или настолна кутия за обувки. - Използвайте най-лесният и удобен начин за съхранение на обувките си в контейнер за обувки. - Защитете вашата обувки от прах, драскотини, мръсотия и други щети калъф за обувки. - Произведен от материал, трайно и безопасно за използване. - Прозрачен дизайн на прозореца, ще разберете съдържанието му, без да отваряте, както и лесно ще намерите своя обувки.Информация за Товарахчистые пластмасови контейнери в выдвижном стил за удобство на употреба. спортни обувки за жени, Този набор от обувки за съхранение е изработен от пластмаса, която е безопасна и е трайна. пластмасови кутии за съхранение все още загрижени за това, каква кутия или лак се използва за защита на вашите обувки?Тази кутия за обувки може да стане за вас един добър избор.

Други функции

Най-добри сделки