.

.

WellieSTR 1000 Опаковка Маркери за фиксирането на бод плетене на една кука, многоцветен Брояч за бод Плетене на една Кука Маркери за фиксирането на бод Скоба за игли за ше?

WellieSTR 1000 Опаковка Маркери за фиксирането на бод плетене на една кука, многоцветен Брояч за бод Плетене на една Кука

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Предназначени за довършителни за плетени линия или на една кука, за да не выскальзывалаОтличен за отбелязване на началото и края на шева по шаблон, както и за това, къде трябва да се увеличи или да намали размера на бода.Количество : 1000 бр (на едро).Забележка : Цветът е изпратен на случаен принцип, който може да бъде не така, както е показано на снимката.Предназначени за довършителни за плетени линия или на една кука, за да не выскальзывала.Отличен за отбелязване на началото и края на шева по шаблон, както и за това, къде трябва да се увеличи или да намали размера на бода.Количество : 1000 бр (на едро).Забележка : Цветът е изпратен на случаен принцип, който може да бъде не така, както е показано на снимката. Абсолютно нов и високо качество 2. Отличен за отбелязване на началото и края на шева модел, както и за това, къде да увеличите или намалите размера на бода 3. Предназначени за довършителни за плетени ред, за да не выскальзывала 4. Отличен за отбелязване на началото и края на шева модел, както и за това, къде да увеличите или намалите размера на бода 5. Цвят изпратен на случаен принцип, които могат да се различават от изображението.

Други функции

Най-добри сделки