.

.

Поставка за закрепване на BREWIX Разчита на плота Може да се покачват и падат Регулируема Поставка Тава За Съхранение на Домакински Тавана Масичка Прибиращ Подова по?

Поставка за закрепване на BREWIX Разчита на плота Може да се покачват и падат Регулируема Поставка Тава За Съхранение на Домакински Тавана

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Стойка може да се използва като временно работно място за електронни устройства и много други, което дава възможност за провеждане на дневни развлекателни мероприятия, срещи, презентации офис и др 【ТАВА】 Универсална тава, която се свързва към креплениям pattern "монитор".Използвайте наличното планина за монитора, за да вдигне на лаптопа на нивото на очите. 【НАДЕЖДНО определяне на】 Регулируеми странични скоби и издатини в долната част на сигурно държи вашия лаптоп на място.Тракшън накладки осигуряват мека повърхност за преносими компютри, а също така предпазват от подхлъзване. 【Универсална тава за лаптоп】 е Подходящ за всички марки и модели преносими компютри-голяма ширина.Свързан с всеки креплению със стандартните схеми на закрепване. 【ПРОВЕТРИВО основа】 Вентилационните отвори в основата допринасят за страхотния работа и намаляват прегряването на лаптопа.Стойка може да се използва като временно работно място за електронни устройства и много други, което дава възможност за провеждане на дневни развлекателни мероприятия, срещи, презентации офис и др. 【ТАВА】 Универсална тава, която се свързва към креплениям pattern "монитор".Използвайте наличното планина за монитора, за да вдигне на лаптопа на нивото на очите. 【НАДЕЖДНО определяне на】 Регулируеми странични скоби и издатини в долната част на сигурно държи вашия лаптоп на място.Тракшън накладки осигуряват мека повърхност за преносими компютри, а също така предпазват от подхлъзване. 【Универсална тава за лаптоп】 е Подходящ за всички марки и модели преносими компютри-голяма ширина.Свързан с всеки креплению със стандартните схеми на закрепване. 【ПРОВЕТРИВО основа】 Вентилационните отвори в основата допринасят за страхотния работа и намаляват прегряването на лаптопа.Поставка за приготвяне на бира е лесен за инсталиране и не заема място.Осигурява диапазон на настройка на ъгъла на наклон за максимална гъвкавост и лесен достъп за подобряване на качеството на гледане.Поставка за плот може да се покачват и падат Регулируема тава за съхранение на възглавници, домакински тавана малка масичка, разтегателен подови подставканазвание : Тенис на стена Размер : 40 * 26 * 4 смМатериал : Алуминиева сплав + плътна плака + abs-окото Тегло : Маса 1,0 кг Натоварване на лагерите : 10 кгстиль : Двойно краче - черен [тава 30 * 24 см, височина 0-23 см] разпределителните лента Двойно краче бял цвят [тава 30 * 24 см, височина 0-23 см] разпределителните лента В комплект : 1 * поставка Забележка : 1.

Други функции

Най-добри сделки