.

.

visnfa обновен титуляр за колоездене телефон, [быстросъемный за 1 секунда] [Удобен за камерата] Планина за мотоциклетни телефон с възможност за завъртане на 360 °, е подх?

visnfa обновен титуляр за колоездене телефон, [быстросъемный за 1 секунда] [Удобен за камерата] Планина за мотоциклетни телефон с възможност

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【 Заключване 1s Huawei P30 Pro, 10 Pro, P20 и P10; Samsung Galaxy S10 +, S10, S9 +, S9 +, S8 +, S8, S7 и S6; Note 9, 8, 7, 6; Google Nexus, а също така с LG, HTC и други смартфони (Забележка : Моля, уверете се, че дебелината на устройството е по-малко от 15 мм). 【Сигурно и трайно】 планина за колоездене телефон, изработени от ABS-пластмаса, лесно и трайно, здраво и противоударное.Свободно да се завърта на 360 °, свободно да избират най-добрия ъгъл.Вградени гумена облицовка на дръжката предпазва вашият телефон от надраскване.Запазва стабилност, независимо от това, на магистрала или неравен планински път. 【 Заключване 1s Huawei P30 Pro, 10 Pro, P20 и P10; Samsung Galaxy S10 +, S10, S9 +, S9 +, S8 +, S8, S7 и S6; Note 9, 8, 7, 6; Google Nexus, а също така с LG, HTC и други смартфони. (Забележка : Моля, уверете се, че дебелината на устройството е по-малко от 15 мм). 【Сигурно и трайно】 планина за колоездене телефон, изработени от ABS-пластмаса, лесно и трайно, здраво и противоударное.Свободно да се завърта на 360 °, свободно да избират най-добрия ъгъл.Вградени гумена облицовка на дръжката предпазва вашият телефон от надраскване.Запазва стабилност, независимо от това, на магистрала или неравен планински път.

Други функции

Най-добри сделки