.

.

МИНИ UV-лампа MEKK за Гелевых нокти, LCD UV-Лампа за нокти 18 W Мини Лампа за нокти Type-c UV-Лампа за нокти Иновативна Led Лампа за Нокти Професионална Сушилня за нокти, за Нокти-?

МИНИ UV-лампа MEKK за Гелевых нокти, LCD UV-Лампа за нокти 18 W Мини Лампа за нокти Type-c UV-Лампа за нокти Иновативна Led Лампа за Нокти

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ Дизайн LCD-дисплей : с жидкокристаллическим дисплей, две настройки на таймер 60 секунди (с едно натискане) и 120 секунди (продължително натискане)Той е подходящ за използване на един пръст.Той може равномерно отверждаться независимо от това, по-дълги имате ноктите или къса, мъртвата зона не.Нашата нова обновена мини лампа може бързо да се лекува всички видове вливат в гел за нокти-арт. ★ Мощна и сигурна : лампа за нокти MEKK с 5 топки двоен източник на светлина се осигурява незабавно втвърдяване.Добър избор за професионални салони или работи в домашни условия.С UV/led дизайн с двоен източник на светлина, 18 W, дължина на вълната на светлинния източник 365 + 405 nm, удобен контакт с очите.Никаква вреда за вашите ноктите и кожата. ★ Лесна за носене и употреба : мини-дизайн, независимо от това, дали сте в командировка или пътуване.Можете да го носите със себе си без никакъв натиск.По този начин можете да се организира празник на маникюр, по всяко време и на всяко място.В същото време той е много удобен за използване.Можете да използвате USB интерфейс или захранване. ★ Спестяване на пари : Лесен за употреба, подходящ за начинаещи в нийл-арта, професионални майстори за маникюру със собствените си ръце, можете да да се отдадете на нийл-артом дома си, без да посещавате салони за маникюр.Можете да го използвате и като подарък за техните приятели и роднини, които обичат да се ангажират нийл-артом.Това също е добър избор!. ★ Професионално обслужване : MEKK предлага професионално сервизно обслужване, предоставяйки на клиентите на 100% отговарят на възстановяване.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви дадем максимално задоволителен отговор в рамките на 24 часа!.Специален дизайн за дълги върховете на ноктите XL!. конструкция на отваряне на 1,180 ° я прави по-гъвкава, като позволява въвеждане пръст с няколко дестинации, без да се притеснявате за това, че ноктите ми ще стане прекалено дълъг и няма да е изцяло покрита. Дизайн на USB порт за зареждане, лесен и удобен за създаване на нийл арт, по всяко време и на всяко място. Мини индивидуалност, стилен дизайн, преносими, малки и изящни.it лесно се побира в чантата си и бързо се изсушава лака за нокти и гел. UV / led дизайн с двоен източник на светлина, няма да навреди на здравето на човека и на очите.

Други функции

Най-добри сделки