.

.

BAEJMJK Рокля за кучета с Лък, Шлейка, Каишка, Комплект за Малки Кучета, Котки, Рокли за момичета с цветен модел, Сладък Рокли на принцеси за кученца, Облекло за кучета, П?

BAEJMJK Рокля за кучета с Лък, Шлейка, Каишка, Комплект за Малки Кучета, Котки, Рокли за момичета с цветен модел, Сладък Рокли

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Удобства : Препоръчителното тегло е само справочни данни, моля, използвайте стойност на размера като ръководство при избора на размер. Ако измерените данни се отнасят до два размера, изберете по-голям размер.Безвреден за кожата. 1 : Закопчалката на една кука и контур. 2 : Гнездо на КОРЕМА.Конструкцията на замъка от сплав. въртене на 360°.Найлонов материал.Здрав и му е лесно да се прекъсне. 【Принцеса рокля за това сладко кученце】 добре облечени шлейка за кучета с голям нос и цветя модел под формата на ромашек модна и красива.Облечете го, и си упорит незабавно ще се превърне в елегантна и красива принцеса.Позволете на вашия домашен любимец да се носят го и излезе на улицата, за да се насладите на прекрасна пролетта и лятото на времето. 【Удобен комплект каишки за кучета Daisy Dress】 на Вътрешната част на роклите, за кучета е изработена от дишаща мрежа, която е удобна и пропуска въздух, приятна за кожата и не уврежда козината на кучето.Дрехи за кучета за пролетта и лятото. 【Сигурност, за предотвратяване на изпускане на】Благодарение на двойна защита под формата на стягане на куката и панти и на гнездото ABS дори особено игрив куче е трудно да се измъкне.Освен това, той е оборудван по същия каишка, така че не е нужно да се притеснявате за това, че кучето се губи. 【Рокля за кучета за малки кучета】 тази рокля е подходяща за малки кучета.eg , кученце, пудел, bichon, чихуахуа, светлобежов, мопс, померан, пекинез, мальтезе, Йоркширски териер, ши-дзъ и т. Също така, подходящи за малки домашни любимци, като котки, зайци и т. 【За размера на】 1. Моля, внимателно измерете размера (гърди) на вашия домашен любимец, преди да купите. Препоръчителното тегло е само справочни данни, моля, използвайте стойност на размера като ръководство при избора на размер. Ако измерените данни се отнасят до два размера, изберете по-голям размер. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Начинът, по който шлейка за кучета с голям нос и шарките под формата на ромашек - това е модерно и красива.it това е рокля-шлейка с подходящ каишка.Здрава каишка, която също е на мода.Той има D-образен пръстен за закрепване на кабели.D-образен пръстен е много добре прошито, така че няма нужда да се притеснявате, че каишка отсоединится.Облечете го, и вашата питомица незабавно ще се превърне в елегантна и красива принцеса.

Други функции

Най-добри сделки