.

.

Витрина за статуи на Буда 21,3Миниатюрна масичка за Статуи на Буда, Поставка за Мебели, полици за Олтара на Буда, Дървени Стенни часова рецепция, Гардероб за съхранен?

Витрина за статуи на Буда 21,3Миниатюрна масичка за Статуи на Буда, Поставка за Мебели, полици за Олтара на Буда, Дървени

BGN 58.46

Брой продукти
На склад

➤ Размери : 15x21,3 инча ➤ Материал : изработен е от дърво с високо качество и е изработена ръчно от опитни майстори.Богато изсечен от масивна дървесина. ☀ Късмет : Казват, че се дължи на Буда мъдрост и добродетели най-голямото благо пустующего база се състои в това, да дава мъдрост и да помагат на късмет, изгнание зли сили и изпълнение на молитви. ➤ Прибиращ срок на годност : В алтарном кабинета също разполага с подвижни полици за съхранение на принадлежности за олтара, като тамян, ястие за свещи, ваза и купа за вода. ➤ За нашите услуги : Ние имаме силен екип за обслужване на клиенти, за да се осигури удовлетвореност на клиентите!Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ➤ Размери : 15x21,3 инча. ➤ Материал : изработен е от дърво с високо качество и е изработена ръчно от опитни майстори.Богато изсечен от масивна дървесина. ☀ Късмет : Казват, че се дължи на Буда мъдрост и добродетели най-голямото благо пустующего база се състои в това, да дава мъдрост и да помагат на късмет, изгнание зли сили и изпълнение на молитви. ➤ Прибиращ срок на годност : В алтарном кабинета също разполага с подвижни полици за съхранение на принадлежности за олтара, като тамян, ястие за свещи, ваза и купа за вода. ➤ За нашите услуги : Ние имаме силен екип за обслужване на клиенти, за да се осигури удовлетвореност на клиентите!Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Традиционен стил сигурност : независимо от компактността, можете да гледате на дизайн, подобен на будистки олтар, и изпитват огромно облекчение.Във всеки случай, това е идеалното място за тези, които искат лесно да започне да живее с будистки олтар.❤ Вие все още търсите тезгяха за настаняване на своя духовен украса? ❤ Е многофункционален алтарный шкаф за дърворезба, красива, за демонстриране на Буда или на подложки за статуи, или се използват като друг декорация на дома.【Спецификация】Заглавие : Шкаф за олтара на Буда Материал : дърво Стил : религиозен Характеристики : поставете своята духовна украса【Функция】 Компактен размер, който никъде не се поставя. завърши традиционната лакирани съдове красива.Украса, която е разделена на части, от вътрешната страна на вратата, на много красиво.

Други функции

Най-добри сделки