.

.

Малката кошница за дрехи CANFOD 45 л, е Тесен кош за бельо, Тънка Кошница за дрехи, Фина Кошница за дрехи, Тесен кош за бельо с 2 дръжки (Овесено Бежовата)

Малката кошница за дрехи CANFOD 45 л, е Тесен кош за бельо, Тънка Кошница за дрехи, Фина Кошница за дрехи, Тесен кош за бельо

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Дизайн за МАЛКИ ТЕСНИ помещения】 Свежда до минимум броя на бельо на пода, идеално за студентска стая в общежитието или домашна баня с ограничено пространство, също много спестява място за деца и детска стая (моля, проверете размера) 【Побира ДРЕХИ за 3 дни】 Отличен за банята или килера и побира ексфолианти за 3-4 дни, им е лесно да взимат и хвърлят директно в пералната машина, подходяща за един човек. 【2 ДРЪЖКИ ЗА ЗАХВАЩАНЕ ЧАНТИ】Дръжка улеснява транспортирането на количката в пералня дори при пълно натоварване, бельо, опора, задържа я здраво и издигащи се нагоре, подвижни, за лесно съхранение / се движат. 【ТРАЙНОСТ Коша за пране лесно за почистване, като я влажна кърпа. 【ИЗПОЛЗВАЙТЕ СЪВЕТИ】той има четири стълба, които издигат брони, и те изпълняват тази работа. пазете мръсни дрехи в рамките на една седмица. идеално се съчетава с пералня и сушилня /, поставени в шкаф. използвайте като органайзер за дрехи за една дама. използвайте като органайзер за детски дрехи.

Други функции

Най-добри сделки