.

.

Selco Fly Box, Голяма двустранно Здрава стръв за улов летят риболов в сладка и солена вода, С дръжка за носене - (13 1/4 X 8 1/2X 2) (черен)

Selco Fly Box, Голяма двустранно Здрава стръв за улов летят риболов в сладка и солена вода, С дръжка за носене - (13 1/4 X 8

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Защита от дъжд и пръскиОрганизовываемый.Безопасно и Забавно. ✅ ЗАЩИТА ОТ ДЪЖД И ПРЪСКИ - Senco Fly Box - най-ДОБРОТО място за съхранение на вашите примамки.Той е 100% защитена от дъжд и пръски благодарение на закрывающемуся футляру, който държи здраво примамки на място.Той е в състояние да задържи безброй различни примамки, така че всяка една кука, без значение от размера, цвета или на външния вид, може да остане на място. ✅ ДРЪЖТЕ ВАШИТЕ ПРИМАМКИ организирани - Това ви позволява да организирате вашите примамки и ги следят с помощта на 36 максимални слотове за риболовни мушек, за да се увеличи броят на примамки, които може надеждно фиксиран.Прозрачен калъф позволява ви да изберете, на каква стръв бихте искали да използвате, дори без да отваряте калъф, и ви позволява да знаете, какви примамки се припрятали.Преносим калъф позволява ви да останат на пътя. ✅ ПРАВИ УВЛЕКАТЕЛЕН РИБОЛОВ - AMWR Products иска, за да сте получили необходимото удоволствие на риболов.Ние се стремим да направим пътуването по същия плавно, като хладен бриз. ✅ Най-високо КАЧЕСТВО - Нашите риболовни нахлыстовые кутии са изработени от висококачествени и здрави материали, за да си риболов е изцяло посветен на риболов, улов. ✅ РАБОТЯТ ВСИЧКИ МУХИ - Всеки избор примамки работи с този кутия за мушек.С повече от 30 слотове свържете тук всякаква стръв и тя ще лети.

Други функции

Най-добри сделки